KOLAROV JE POTPUNI PROMAŠAJ! I TO SAMO TVOJ! On je katastrofa - trese se Čizma zbog ovih reči!
Foto: Starsport©

kritike za trenera intera

KOLAROV JE POTPUNI PROMAŠAJ! I TO SAMO TVOJ! On je katastrofa - trese se Čizma zbog ovih reči!

Fudbalski sajt smatra da se Kolarov nije uklopio u sistem italijanskog stručnjaka

Objavljeno:

Renomirani fudbalski sajt Goal.com objavio je dugačak članak u kom je žestoko kritikovao trenera Intera Antonia Kontea, ali njegov izbor da u redove italijanskog tima dovede Aleksandra Kolarova.

- Konteu je datu sve što je tražio, a dobio je i veću kontrolu nad transferima kluba. Sve to je rezultovalo dolaskom Ašrafa Hakimija koji se dobro uklopio u sistem, ali i iskusnijih poput Aleksandra Kolarova i Artura Vidala. Veterani nisu uspeli da pretoče svoje iskustvo i pobednički mentalitet na ekipu - piše u članku.

foto: EPA/Roberto Bregani

Engleski sajt priznaje da "Neroazuri", kao i mnogi vrhunski klubovi, ima mnogo problema sa povređenim igračima i onima zaraženim koronavirusom. Ipak, tvrde da Konte nema pravo bilo koga da krivi za sopstvenu odluke.

- Kolarov u poslednjoj liniji defanzive je katastrofalan izbor, pogotovo kada se nađe u odabiru tri štopera koja čine Konteov sistem. Vidal ništa nije bolji, iako je bio jedan od prvih pikova italijanskog trenera, ispred Sandra Tonalija koji je pojačao redove Milana i pruža prilično dobre partije - naglasio je Goal.com.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.