LALATOVIĆ PRETIO KATAIJU: Ako još jednom uradiš tako nešto...
Nenad Lalatović, Foto: Starsport©

otvoreno

LALATOVIĆ PRETIO KATAIJU: Ako još jednom uradiš tako nešto...

- Bilo je nemoguće da pruža te partije kad sam ga ja doveo posle toliko duge pauze - rekao je Lalatović za Nova.rs.

Objavljeno:

Njegove izjave nisu kao izjave ostalih trenera. Za njega se sve može reći osim da je dosadan i uobičajen. Čovek koji uvek izaziva kontroverze i oprečne reakcije. Najtemperamentniji srpski trener - Nenad Lalatović!

Ponovo je popularni Lalat oduševio svojim pričama i otkrio mnoge stvari iz svoje bogate trenerske karijere. On je u razgovoru za Nova.rs pričao o raznim temama, a jedna od njih je bila dolazak Aleksandra Kataija u Crvenu zvezdu i rad sa popularnim Magikom tokom prvog mandata na Marakani.

Lalatović je otkrio da je imao mali problem sa Kataijem, kada se fudbaler nije pojavio na doručku. Sve se desilo na pripremama u Sloveniji.

- Rekao sam mu “ako se ovo još jednom desi, bićeš kažnjen”. Naravno, nisam želeo da bude kažnjen i da kažnjavam igrače, naročito jer je tada bila teška finansijska situacija. Nikad nisam voleo da kažnjavam igrače novčano. Mogao sam 100 puta, ali malo zapretim, viknem, ali sam na kraju meka srca i to je bio jedini moj sukob sa njim, jednostavno, nije pravio probleme na treninzima, radio je koliko je mogao u tom trenutku. Kako je vreme odmicalo, bio je sve bolji. Taman smo ga vratili u život i ja sam otišao, došao je Grof Božović, fudbalski je bio na pravom nivou. Bilo je nemoguće da pruža te partije kad sam ga ja doveo posle toliko duge pauze - rekao je Lalatović za Nova.rs.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.