U KATALONIJI ĆE TEK SAD DA KIPTE OD BESA! Grizman se javno jadao legendi Reala: Mesi mi je rekao da sam ga sj**ao!
Foto: EPA Enric Fontcuberta

grizmanova jadikovka

U KATALONIJI ĆE TEK SAD DA KIPTE OD BESA! Grizman se javno jadao legendi Reala: Mesi mi je rekao da sam ga sj**ao!

Reprezentativac Francuske kaže da je depresivan u Barseloni

Objavljeno: 15:51h

Fudbaler Barselone Antoan Grizman izazvao je pravu buru u španskoj javnosti nakon intervjua koji je dao u TV programu Universo Valdano.

Osvajač Svetskog prvenstva sa Francuskom je rekao da je dosta dugo držao za sebe neke stvari, ali se sada ispovedio živoj legendi Reala, Horheu Valdanu, koji ga je intervjuisao.

- Od momenta kada sam stigao u klub, od samog predstavljanja, nikada nisam ništa govorio. Baš kao što sam rekao i tog dana, moje je da pričam na terenu, a ne u medijima. Ipak, vreme je da se neke stvari stave na svoje mesto. Trpeo sam mnoge stvari, komentare i mislim da je bilo dosta - rekao je Grizman.

- Umara me sve to, tužan sam i depresivan jer svakog jutra moram da čitam loše vesti o sebi i ekipi. Ovo je teška godina, ali uveren sam da imamo ekipu za velike stvari. To moramo da dokažemo na terenu - kaže Francuz.

foto: AP

Navijačima je sigurno najzanimljivije bilo ono što je napadač imao da kaže o svom odnosu sa Lionelom Mesijem. Slavni Argentinac je još 2018. urgirao kod uprave Barselone da dovedu Grizmana, ali je taj transfer tada propao jer se tadašnji fudbaler Atletika predomislio i ostao u Madridu.

- Prvog dana kada sam došao u Barselonu pričao sam sa Leom. Rekao mi je da sam ga s**bao kada sam upropastio već dogovoren transfer, jer je on od uprave tražio da me dovedu. Međutim, rekao mi je da je sada uz mene i to mi pokazuje svakog dana. Leo zna da ga jako poštujem i da mu se divim - tvrdi Grizman.

Dvadesetdevetogodišnjak ističe da je zbog toga ispaštao jer je razočarao ne samo Barsine navijače, već i članove porodice koji su takođe želeli da ga što pre vide u dresu "Blaugrane".

Sezonu kasnije, Grizman je stigao na Kamp Nou, ali još uvek nije impresionirao.

- Za manje od godinu i po dana u Barseloni su se promenila tri trenera. Svaki je imao različitu viziju i kod svakog sam imao drugačiju ulogu. Valverde me je stavljao na levo krivo, što nije moja pozicija. Kod Setijena sam igrao jednu utakmicu, pa na narednoj bio rezerva. Nedavno je došao Kuman, pa vam je jasno zašto nisam imao vremena da se prilagodim saigračima i oni meni. Onda su usledili problemi sa upravom, smena predsednika, a novi kandidati samo raspravljaju jesam li ja pravi igrač za Barselonu. Mislim da to nije njihov posao - iskren je Francuz.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.