Lalatovićeva noćna mora - Crvena zvezda!
Lalatović i Koekza, Foto: Starsport©

analiza

Lalatovićeva noćna mora - Crvena zvezda!

Mnogi koji ne vole trenera Vojvodine bi rekli da pušta voljeni klub

Objavljeno:

Penicilin je za većinu srpskih klobova, ali ne i za naš najtrofejniji.

Nenad Lalatović je čovek koji je napravio mnogo u domaćem fudbalu i sa svakim timom uradio velike stvari, izuzev Crvene zvezde. Osim što nije vodio sa mnogo uspeha crveno-bele, redovno doživljava neuspehe kada je naspram njegove ekipe klub iz Ljutice Bogdana.

Skor Lalatovića protiv Zvezde je prilično loš. Naime, talentovani trener je večeras na klupi Vojvodine doživeo 11 poraz od srpskog šampiona sa Marakane.

foto: Starsport©

Mnogi koji ne vole trenera Novosađana bi rekli da pušta voljeni klub, ali Lalatović je bio žestok kada se povela ova tema.

- Pobedio sam je sa Voždovcem 1:0. Kad nam je trebalo za Evropu, sa mojom Vojvodinom sam je pobedio na 'Marakani' 1:3. Crvenoj zvezdi sam takođe prekinuo pobednički niz kada su jurili evropski rekord Benfike, u meču kada je na 'Karađorđu' bilo 0:0, a u vreme kada je gospodin Milojević bio trener, kao trener Radničkog sam igrao 2:2 u Nišu. Nije baš da je Crvena zvezda uvek pobeđivala Nenada Lalatovića i nadam se da će se u nedelju to desiti i peti put - rekao je Lalatović.

foto: Starsport©

Znači, Lalatović je savladao crveno-bele samo dva puta u karijeri. Jednom na klupi Voždovca, a drugi put za vreme prvog mandata u Vojvodini.

Skor Lalatovića protiv Crvene zvezde: 2 trijumfa, 11 poraza, 2 nerešene utakmice.

Jednostavno ne leži mu Zvezda, ali budimo realni - kome ide protiv crveno-belih u poslednje vreme. Teško je uzeti skalp klubu sa Marakane, pogotovo u poslednje četiri godine.

- Ljudi misle da ja hoću da pustim Crvenu zvezdu, ali to nije normalno. Ja sam profesionalac i apsolutno želim da pobedim Crvenu zvezdu, kao i svaki drugi klub. Crvena zvezda je u poslednje tri godine osvojila tri titule i nije da samo ja gubim od nje kao trener, vec to čini 90 posto timova - rekao je Lalatović.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.