VIDEĆEMO DA LI SAM DOBAR ILI NE: Obradović spreman za prvi veliki ispit - Partizan!
Foto: aba-liga.com

aba liga

VIDEĆEMO DA LI SAM DOBAR ILI NE: Obradović spreman za prvi veliki ispit - Partizan!

Kapiten Branko Lazić smatra da će ključ biti u pridržavanju dogovora iz svlačionice

Objavljeno:

Košarkaši Crvene zvezde i Partizana u ponedeljak uveče odmeriće snage 43. put u ABA ligi.

Rezultat u pobedama je izjednačen (21-21), a trener crveno-belih Saša Obradović naglasio je da je bitan samo krajnji rezultat u sezoni.

– Za mnoge je ova utakmica sud da li si dobar ili nisi. Za mene, presdudan je samo krajnji rezultat u sezoni. Mi želimo ovu pobedu iz više razloga, ali na prvom mestu zbog prednosti domaćeg terena u plej-ofu. Nadamo se da će ovaj virus nestati, a mi imati naše navijače na tribinama što je ogroman vetar u leđa, rekao je Obradović.

Igrači Partizana se poznaju dobro.

– Znamo da sama utakmica nema favorita bez obzira na kom mestu na tabeli se nalaze ekipe i kakav im je rejting igrača. Partizan ima dobar spoj atletskih igrača i iskustva, tim koji je drugu godinu zajedno i sigurno da među njima nema tajni, poznaju se dobro. Igraju dobro u poslednje vreme, dobili su vezane utakmice u ABA ligi i Evrokupu. Sa druge strane, mi posle dve teške nedelje putovanja, nespavanja i teških utakmica, sve to želimo da ostavimo po strani i odigramo najbolju moguću utakmicu i dođemo do bodova, dodao je trener crveno-belih.

foto: Starsport©

Kapiten Branko Lazić smatra da će ključ biti u pridržavanju dogovora iz svlačionice.

– Specifična utakmica koja ima svoju težinu kada god se igra i u kojim god okolnostima se igra. Ove nedelje izlazimo iz vrlo teške serije utakmica u kojoj smo odigrali već 7 mečeva za praktično 15 dana, sada nam predstoji derbi. Nećemo imati previše vremena za pripremu utakmice sa rivalom koja igra dobro, koji je upisao nekoliko važnih pobeda, i sigurno u dobrom raspoloženju očekuje ovaj meč. Dobro se poznajemo, Imamo dobru situaciju na tabeli, ali želimo da odigramo ovu utakmicu na najbolji mogući način, čvrsto u odbrani, raznovrsno u napadu, pridržavajući se dogovora pre utakmice, naglasio je Lazić.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.