МUZIKA ZA UŠI PARTIZANOVCA: Rukavina Tošić i Obradović ponovo zajedno!
Foto: Starsport©

stara ekipa na okupu

МUZIKA ZA UŠI PARTIZANOVCA: Rukavina Tošić i Obradović ponovo zajedno!

Ne deluje realno, ali to je želja fudbalera Partizana

Objavljeno: 10:33h

U Humskoj se polako spremaju za nastavak sezone, posle reprezentativne pauze, a fudbaler Partizana Ivan Obradović je spreman za predstojeće izazove i nada se boljem sutra za crno-bele.

Obradović je maštao kako bi to bilo kada bi se u Partizanu vratili njegovi prijatelj isa kojima je igrao tokom prvog mandata u dresu crno-belih.

„Dobri drugari su mi Antonio Rukavina i Zoran Tošić, voleo bih ponovo da igram s njima, međutim, zadovoljni su u svojim klubovima – Toni je na zalasku karijere, Bambi je tek otišao u Kinu. Naravno, bilo bi prelepo da smo opet zajedno. Bilo je tu mnogo dobrih igrača koji bi sad značili Partizanu“, rekao je Obradović za Žurnal.

Trebalo je vremena Obradoviću da se vrati u formu i da dostigne optmalnu fizičku spremu kako bi mogao da odgovori na zadatke šefa stručnog štaba.

„Najvažnije – osećam se dobro. Izuzetno mi je drago što sam bio učesnik svih pet utakmica. Podižem formu, prisutno je i samopouzdanje. Sledi težak period, međutim, radujem se novim mečevima i nadam se da ćemo svi biti na nivou“.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.