VREME JE ZA POJAČANJA: Rodić konačno dobija zamenu - na Marakanu stiže igrač koji je ove sezone pokazao šta zna!
Foto: Starsport©

loading...

VREME JE ZA POJAČANJA: Rodić konačno dobija zamenu - na Marakanu stiže igrač koji je ove sezone pokazao šta zna!

U slučaju kada Rodić nije na terenu, menjaju se Gobeljić, Gajić, Degenek, pa čak i Eraković, ali sve bi bilo drugačije kada bi na toj poziciji bio odgovarajući igrač

Objavljeno: 12:45h
Nikola Husein

Čudna 2020. godina je na samom izmaku. Mnogi će reći kako im je proletela brzinom svetlosti, a što se sporta tiče, svi se slažemo da je po mnogo čemu bila specifična...

Samim tim kako se približava decembar, otvara se i tema zvana "prelazni rok".

Najviše nas interesuju događanja na Topčiderskom brdu, pa nema sumnje da će i ove zime biti izuzetno turbulentno, što se tiče dolazaka, ali i odlazaka.

Kada je u pitanju Crvena zvezda, mnogo imena se pominje kao moguća pojačanja već početkom "merkata". U jedno od njih spada i Marko Jevremović, interesantni levi bek Javora.

foto: Starsport©

Beogradsko dete i nekadašnji član Brodarca polako krči put ka dobroj karijeri. Ove sezone je na 14 mečeva postigao jedan pogodak i čak šest puta asistirao, što ga svrstava među najbolje ocenjene igrače domaćeg prvenstva.

Sa Starog sajmišta otišao je put Obrenovca, zatim Požege, da bi u Ivanjicu stigao preko Lučana. Zanimljiv fudbalski put za momka koji ima 24 godine.

Svojim partijama od početka leta skrenuo je pažnju na sebe, pa se na Marakani ozbiljno interesuju za "njegovo zdravlje", pogotovo zbog toga što Milan Rodić nema alternativu na toj poziciji.

U slučaju kada Rodić nije na terenu, menjaju se Gobeljić, Gajić, Degenek, pa čak i Eraković, ali sve bi bilo drugačije kada bi na toj poziciji bio odgovarajući igrač od koga bi u budućnost moglo da se zaradi i to vrlo dobro.

Tržišna vrednost Marka Jevremovića u ovom trenutku iznosi 350.000 evra, ali svakako da bi čelnici srpskog šampiona uz pregovaračku moć i određene procente prošli znatno jeftinije.

Kao što smo napisali, prelazni rok uskoro počinje, a svetla su uperena ka levom beku Javora.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.