OVO RADE SAMO POREMEĆENE OSOBE: Dao je gol protiv Srbije s penala, a onda ismevao igrača kome je umrla sestra!
Foto: EPA/Robert Perry

Našao se na stubu srama

OVO RADE SAMO POREMEĆENE OSOBE: Dao je gol protiv Srbije s penala, a onda ismevao igrača kome je umrla sestra!

Možemo samo reći da mu ovakav komentar nije bio potreban

Objavljeno:

Napadač Seltika Li Grifits bio je jedan od petorice reprezentativaca Škotske koji su bili precizni u penal seriji protiv Srbije!

Grifits je prvi izveo penal i pogodio je mrežu Predraga Rajkovića koji je bio na lopti, a nedugo posle meča našao se na stubu srama zbog fotografije koju je podelio na Tviteru.

Naime, uz komentar "Jedina stvar koja ovu noć čini boljom je ova fotografija", Grifits je podelio fotku uplakanog napadača Severne Irske Kajla Lafertija kojim se podsmevao što je pomenuta selekcija na produžetke ispala od Slovačke.

Poznat je rivalitet ove dve selekcije, pogotovo što je Laferti igrao i za Rendžers, ali su mnogi suze ovog igrača povezali sa tragedijom koju je nedavno imao s obzirom na to da mu je pre samo nedelju dana preminula sestra.

Grifits je morao da izbriše nalog na Tviteru, naišao je na osudu velikog broja ljudi koji su ga nazivali najpogrdnijim imenima. U međuvremenu se oglasio i putem Instagrama.

- Nije da sam morao da se oglasim, ali osećam da moram nakon svega što sam video na društvenim mrežama. Polse pobede u Beogradu, želim da kažem da nisam provocirao Kajla Lafertija zbog gubitka člana porodice. To je nešto najniže, a ja nisam takav.

- Fotografija je predstavljala Severnu Irsku koja se nije plasirala na EP. Godinama su nam se rugali, ali eto, mi smo sada uspeli, a oni nisu. Želim da uputim izvinjenje Lafertiju ukoliko je došlo do nekog nerazumevanja - između ostalog je napisao škotski napadač.

BONUS VIDEO

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.