Muslin objasnio svoja iznenađenja na spisku reprezentacije na početku kvalifikacija!
Foto: Fonet

Ima razloge

Muslin objasnio svoja iznenađenja na spisku reprezentacije na početku kvalifikacija!

Selektor Srbije se osvrnuo na izostanak Ljajića, Maksimovića i Milinkovića Savića, ali i poziv nekim igračima koji nisu očekivani
Objavljeno:

Selektor Srbije Slavoljub Muslin rekao je da je za predstojeću utakmicu sa Irskom u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo pozvao igrače koji u ovom trenutku mogu da pruže najviše i da ima ideju u kom sastavu će početi taj duel.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Trebaju nam igrači koji mogu da daju najviše 5. septembra. Procenili smo da su u ovom momentu ovo najbolji igrači koje imamo za tu utakmicu. Gledaćemo formu, ali imamo sedam dana priprema, koje će dati dopunsku sliku. Već imam ideju u kom sastavu bismo trebalo da počnemo duel sa Irskom, ali videćemo. Ima još dva vikenda, nadam se da neće biti povređenih - rekao je Muslin i objasnio zašto na spisku nema Ljajića i Maksimovića.

foto: Dado Đilas

- Ljajić nije mnogo igrao u prve dve utakmice, planirao sam da ga proverim u jednoj novoj ulozi u meču sa Rusijom, ali se povredio. Kod njega je mali problem pozicija, jer se radi o klasičnom pleju. Naravno, vrata za sve koji sada neće biti sa nama, ostaju otvorena. Isto se odnosi na Nikolu Maksimovića, koji trenutno ne igra u Torinu, možda i promeni sredinu.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.