RAZARALO ME JE TO SAZNANJE: Dramatična ispovest igrača Partizana, prvi put progovorio o svemu!
Foto: Starsport©

bez dlake na jeziku

RAZARALO ME JE TO SAZNANJE: Dramatična ispovest igrača Partizana, prvi put progovorio o svemu!

Vratiću se još jači - apostrofira Suma

Objavljeno:

Izostanak Sejdube Sume se prilično osetio u taboru Partizana. Omaleni vezista je doživeo ozbiljnu oka na meču sa Crvenom zvezdom u 163. Večitom derbiju.

Nakon dugo vremena, Suma se oglasio povodom svoje povrede, koja je podigla mnogo prašine u danima posle utakmice Partizana i Zvezde.

- Posle povrede sam pao, jer nisam jasno video loptu. Zabrinuo sam se. Kasnije, u razgovoru sa lekarima, objasnio da ne vidim, bio sam baš uznemiren.

Suma nije verovao da će toliko dugo biti van terena.

- Prilikom napuštanja terena, lekari su mi rekli da moramo odmah u bolnicu, a ja bio tužan usled činjenice da je derbi u toku. Na prvom pregledu sopštili su mi da će se povratak odužiti, da bar mesec dana ne smem da igram fudbal. Pomislih „ludost“. Razaralo me je saznanje da ću toliko ostati u kući, da neću ništa raditi.

foto: Starsport©

Fudbaler Partizana je otkrio detalje, pa je najavio da će se vratiti još jači.

- Dve sedmice sam imao krv u oku, svakodnevni bio podvrgnut terapijama da bi se tek nedavno povukla. Pet puta sam odlazio u bolnicu, lekari me savetovali da ne mrdam, ništa da ne radim. Niti da vozim bicikl, niti da trčim, niti da se na bilo koji način fizički naprežem. Poštovao sam njihove instrukcije, pratio pravila i, evo, vratio se ranije. Radujem se što sam opet na terenu, a znam da ću se na utakmicama vratiti još jači. Jedva čekam da opet zaigram.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.