AU, LJUDI, VIDESTE LI ŠTA URADI GORAN ZAKARIĆ? Cela BiH priča o njegovoj majstoriji! (VIDEO)
Goran Zakarić, Foto: Starsport©

FANTASTIČNO

AU, LJUDI, VIDESTE LI ŠTA URADI GORAN ZAKARIĆ? Cela BiH priča o njegovoj majstoriji! (VIDEO)

Utisak je da je golman Erić trebalo malo bolje da reaguje na ovaj udarac, ali šta je tu je - na kraju rezultat 4:3

Objavljeno:

U poslednjem meču 14. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine sastali su se Željezničar i Borac i odigrali verovatno najlepšu utakmicu u dosadašnjem delu sezone. Na kraju, 4:3 za Borac, iako su gosti prethodno uspevali tri puta da se vrate.

Počelo je ranim pogotkom Jove Lukića, koji već u četvrtoj minuti matira Erića i dovodi Banjalučane u vodstvo, ali samo tri minute kasnije radovali su se i gostujući nogometaši. Siniša Stevanović iskosa s desne strane prizemno gađa suprotni ugao Pavlovićevog gola i postiže prvenac u Premijer ligi u 105. nastupu.

Već u devetoj minutu nova velika šansa za Borac, ali je Lukićev pokušaj izblokirao Ikić. Na novi gol čekalo se do 17. minute. Lukić je prosledio loptu do Ziljkića, ovaj sjajno šutira za novo vodstvo domaćina.

Igrala se 24. minuta, a na semaforu je već bilo 2:2. Sjajna akcija koju je počeo Bekrić, potom Lendrić ubacuje s desne strane, a Ermin Zec na pravom mestu za novi povratak Željezničara.

Imao je Borac opasnih napada da možda udvostruči vođstvo, ali kada nije iste iskoristio, a onda u 39. minuti Goran Zakarić 50. golom u Premijer ligi vraća prednost Borcu i rezultatom 3:2 otišlo se na odmor.

Gostima je bilo potrebno osam minuta u nastavku da se još jednom vrate i opet se u strelce upisuje iskusni Zec. Fantastična kontra, Bojo dodaje do Zeca, ovaj matira Pavlovića za 3:3 i za nastavak neverovatne golijade u Banjaluci.

U poslednjih pola sata obe ekipe su tražile gol za pobedu, smenjivale se u napadu. U 76. minutu Ziljkić je imao dobar pokušaj, ali na sreću gostiju, šutirao je pored gola Erića.

I kada se činilo da će možda doći do podele bodova, Goran Zakarić šutira i postiže lep pogodak za 4:3 i na kraju veliku pobedu Borca. Utisak je da je golman Erić trebalo malo bolje da reaguje na ovaj udarac.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.