RONALDO JE MAŠINA U KREVETU: Trener otkrio šokantnu tajnu Kristijana, ono što radi je NEVEROVATNO!
Foto: AP

iznenađujuće

RONALDO JE MAŠINA U KREVETU: Trener otkrio šokantnu tajnu Kristijana, ono što radi je NEVEROVATNO!

Ne postaje se mašina samo u teretani - nego i u krevetu!

Objavljeno:

Kristijano Ronaldo (35) poznat je po tome što fanatično brine o svom telu i to ga čini snažnim i potpuno spremnim i u poznim igračkim godinama.

Onda kada se druge karijere polako "gase", njegova je i dalje na najvišem nivou i to se neće uskoro promeniti, kao što se neće promeniti ni njegove navike.

Da bi bio tako spreman, Ronaldo je unajmio trenera za san Nika Litlhelsa, koji sa njim radi godinama i koji mu je objasnio kako i koliko da spava da bi bio uspešan.

Njih dvojica napravili su "taktiku" prema kojoj Ronaldo dnevno spava u pet ili šest faza od po 90 minuta.

"To nije dremka, jer dremaju stariji ljudi, koji gledaju televiziju. To je način da spava manje, a da se brže oporavlja", otkrio je Litlhels za portugalski "Sport".

Specijalista je objasnio da veliki broj fudbalera zbog ankcioznosti ili stresa ne mogu da se naspavaju tokom noći, a on je sa Ronaldom razvio taktiku prema kojoj je Portugalac uvek svež, odmoran i spreman da radi.

"Adekvatan odmor je neophodan da bih popravio svoju igru. Rano ležem i rano se budim, posebno pre utakmica. Spavanje pomaže da mi se mišići oporave, a to je ključno", rekao je Ronaldo jednom prlikom o svom snu.

(Espreso.co.rs/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.