MILOŠEVIĆEVA DRUGA EVROPSKA POBEDA: Prezadovoljan je, ali ima i zamerku na koncentraciju!
Nebojša Milošević, Foto: Starsport©

STANKOVIĆEV ZAMENIK MORA DA BUDE PONOSAN

MILOŠEVIĆEVA DRUGA EVROPSKA POBEDA: Prezadovoljan je, ali ima i zamerku na koncentraciju!

- Pripremali smo A, B i C plan i uspeli smo da neutrališemo neke kvalitete koje rival ima. Mislim da svi momci zaslužuju pohvale, a Dejan Stanković može da bude zadovoljan sa tri boda i sa igrom svih igrača - dodao je

Objavljeno:

Nebojša Milošević је na drugoj utakmici na klupi Crvene zvezde došao do druge evropske pobede. On je menjao Dejana Stankovića, još uvek suspendovanog zbog "napada" na sudiju u Nemačkoj protiv Hofenhajma, i pokazao se veoma dobro u toj ulozi.

- Znali smo da če biti jako jako zahtevna utakmica i takva je i bila. U pripremi utakmice sa Dejanom Stankovićem znali smo da će nam faliti malo u ključnim momentima utakmice i to se i desilo - rekao je Nebojša Milošević.

Baš zbog toga je tim imao nekoliko pripremljenih odgovora na napade protivnika.

- Pripremali smo A, B i C plan i uspeli smo da neutrališemo neke kvalitete koje rival ima. Mislim da svi momci zaslužuju pohvale, a Dejan Stanković može da bude zadovoljan sa tri boda i sa igrom svih igrača - dodao je.

Na kraju je pohvalio protivnika i istakao da je Zvezda na korak od cilja.

- U momentima kada smo trebali da prelomimo utakmicu imali smo nedostatak koncentracije. Protivnik ima izuzetan individualan kvalitet i pravili su nam ozbiljan problem koji smo uspešno rešili jer so korak bliže našem cilju - zaključio je Milošević.

Posle meča oglasio se i heroj pobede Milan Borjan.

- Neverovatna utakmica, stvarno su momci odradili neverovatno posao. Primili smo taj autogol da kažem, a na kraju smo pobedili i došli do tri boda - počeo je Borjan i dodao da tim ne sme da se opušta.

- Lepo je to stvarno ali posao nije gotov, moramo u Belgiji da probamo da ostvarimo pobedu i ostvarimo proleće u Evropi - zaključio je kapiten Crvene zvezde.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.