RAFALNA PALJBA PO MATIĆU: Legenda Junajteda ga nije štedela: Gde to stojiš, čoveče?!
Foto: EPA/Cath Ivill

razočaran

RAFALNA PALJBA PO MATIĆU: Legenda Junajteda ga nije štedela: Gde to stojiš, čoveče?!

Žestoke kritike na račun srpskog internacionalca posle očajne igre celog tima Junajteda

Objavljeno:

Nemanja Matić našao se na najvećem udaru uz Bruna Fernandeša posle šokantnog poraza Mančester junajteda od Bašakšehira u Ligi šampiona.

"Crveni đavoli" su poraženi u Istanbulu, a ono što je izazvalo smeh među ljubiteljima fudbala su načini na koje su primili dva gola, dok očekivano njihovi navijači i legende kluba kipte od besa.

Tako je Pol Skols dao svoj komentar utakmice i žestoko kritikovao sve igrače, a posebno Nemanju Matića, zato što nije bio postavljen gde bi trebalo kod prvog pogotka.

foto: AP/Barrington Coombs

- Sve se svodi na organizaciju prilikom izvođenja kornera. Sigurno je da uvek morate da imate nekoga na svojoj polovini - rekao je Skols i otkrio:

- Mogli ste da vidite Majka Filana (pomoćnog trenera Junajteda) koji stoji sa strane, pokazuje i govori: 'Matiću, Matiću, trebalo bi da si tamo'.

Usledilo je još oštrih kritika na račun izabranika Olea Gunara Solskjera.

- Kao da su fudbal igrala deca. Razumeo bih to, možda, da je poslednji minut i da jurite gol. Ali prošlo je, šta, 15 minuta? Sramno je. Nemam pojma ni šta je radila zadnja linija. Mislim da se Junajted i ofanzivno muči zbog njih.

foto: EPA/Tal Cohen

Nije se tu zaustavio jedan od najboljih igrača u istoriji Junajteda, već je samo sipao kritike i na račun Solskjerove postavke tima.

- Pre meča smo pričali o balansu ekipe, danas su igrali samo sa jednim zadnjim veznim. Mislim da su bili okej što se tiče poseda i prebacivanja lopte u polje napada, ali defanzivno, ponovo i kod drugo gola, nisu znali gde se nalaze - objašnjava čovek koji je sa Junajtedom osvojio 11 titula Premijer lige i dve Lige šampiona.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.