RAJAN GIGS - NEZASITI PRELJUBNIK: Pretukao je devojku jer je otkrila da je vara sa 2 poznate žene! Čovek nema meru!
Foto: Printscreen/Twitter/EPA/Robert Ghement

poznate su njegove afere

RAJAN GIGS - NEZASITI PRELJUBNIK: Pretukao je devojku jer je otkrila da je vara sa 2 poznate žene! Čovek nema meru!

Dobro se zna da Gigs voli vanbračne i ostale egzibicije, a i dalje se pamti šta je uradio rođenom bratu

Objavljeno:

Legendarni fudbaler Rajan Gigs našao se u epicentru skandala zato što je uhapšen zbog prebijanja svoje devojke Kejt Grevil, a u međuvremenu je počelo da se otkriva šta je pozadina cele priče i incidenta koji se dogodio u nedelju.

Čini se da iza njegovog napada i njihove svađe i raskida stoji preljuba, koja nije strana selektoru Velsa. Navodno bivši igrač Mančester junajteda je varao svoju devojku sa dve žene, od kojih je jedna model.

foto: EPA/Glyn Kirk

Njegova bivša devojka sukobila se sa njim zbog raznih poruka koje je slao devojkama, što je na kraju rezultiralo velikom svađom i fizičkim napadom, a morala je da interveniše i policija.

Poruke su bile na Gigsovom Ajpedu, koji je bio povezan sa njegovim mobilnim.

"Svađa", kojoj je navodno svedočila druga žena, ostavila je na Kejtlakše telesne povrede, barem tako su naveli policajci u izveštaju.

foto: Instagram

Naravno Giggs je odmah uhapšen zbog sumnji da je napao svoju devojku, ali on takve navode negira.

- Kejt je trpela glasine da je Rajan poprilično dugo vara. Mučila se da mu veruje, a onda je pronašla te poruke koje je slao drugim devojkama - rekao je neimenovani izvor, te je dodao:

foto: Instagram

- Ona zna ko su te dve devojke. Jedna radi kao PR u Londonu, za jednog vrhunskog fudbalera, dok je druga model. Obe su mlade i veoma glamurozne - završio je neimenovani izvor.

Kao što već rekosmo Gigsu nisu sklone vanbračne egzibicije i afere, jer je dobro poznato da se od supruge razveo nakon što je otkriveno da je ju je godinama varao sa devojkom svog rođenog brata Rodrija.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.