PANIKA U ZAGREBU: 9 fudbalera Dinama zaraženo koronom - moguće odlaganje utakmice Lige Evrope!
Foto: AP

liga evrope, 3. kolo

PANIKA U ZAGREBU: 9 fudbalera Dinama zaraženo koronom - moguće odlaganje utakmice Lige Evrope!

Ne baš dobre vesti iz susedne Hrvatske

Objavljeno:

Najmanje devet fudbalera zagrebačkog Dinama zaraženo je korona virusom uoči sutrašnjeg meča u 3. kolu Lige Evrope sa Volfsbergerom, saopštili su danas predstavnici hrvatskog kluba.

- Na zvaničnom testu na kovid dobili smo pozitivan rezultat za pet igrača, pa uz one ranije pozitivne na korona virus dolazimo do ukupne brojke od devet zaraženih igrača s Uefine liste koji sutra ne mogu da igraju - rekao je portparol Alen Lesičk

Zaraženi igrači su na tzv. Uefinoj „A“ listi, što znači da ne moraju da budu odjavljeni kako bi se drugi grači upisali u zapisnik za sutrašnji meč. Njih će klub prijaviti s tzv. "B" liste na kojoj su igrači ''99. godišta i mlađi koji imaju pravo nastupa za Dinamo.

foto: AP

Volfsberger, čija ekipa takođe neće biti potpuna budući da su doputovali bez osam igrača zaraženih korona virusom, odlično je počeo takmičenje u grupi "K", posle dva kola ima četiri boda na prvom mestu, CSKA i Dinamo pod dva, a Fejenord jedan.

Do objavljivanja sastava za meč neće se znati da li su među zaraženima fudbalerima nemačke ekipe i dvojica srpskih igrača, Nemanja Rnić i Dejan Joveljić.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.