NEĆEMO DA UPIREMO PRSTOM, ALI NEŠTO DELUJE SUMNJIVO: Sudija u Srbiji svirao kraj meča posle 5 sekundi! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/FK Jedinstvo Ub

najkraći meč u istoriji

NEĆEMO DA UPIREMO PRSTOM, ALI NEŠTO DELUJE SUMNJIVO: Sudija u Srbiji svirao kraj meča posle 5 sekundi! (VIDEO)

Sudionik ove utakmice je i omiljeni klub Nemanje Matića u kome je obećao da će završiti karijeru

Objavljeno:

Svega smo se nagledali u Srbiji i srpskom fudbalu i na onom najvišem nivou, u Superligi, a kamoli u nižim ligama. A evo baš se u Kolubarsko-mačvanske zoni desilo nešto što predstavlja presedan u fudbalskim okvirima.

Naime utakmice između Vrelo Sporta, inače kluba iz sela Nemanje Matića koji on obožava, i Spartaka iz Ljiga je "završen" ili prekinuta posle samo 5 sekundi.

Razlog za to jeste što su gosti nisu imali igrače za nastavak utakmice.

Imali su samo 7 igrača koji su započeli ovaj meč, a čim je arbitar dao znak za početak jedan igrač Spartaka je pao i počeo da se previja i jauče od bolova i nije mogao da nastavi meč, pa je sudija morao da svira kraj, prema pravilima.

Pravila nalažu da bi se odigrala utakmica jedna ekipa na terenu mora da ima najmanje 7 igrača. Zbog toga će Vrelo ovaj meč dobiti službenim rezultatom 3:0.

Igrač koji se "povredio" učinio je to prilikom ispucavanja lopte sa svoje polovine. Ne znamo kako vama deluje, ali nama deluje makar malo sumnjivo. Razlozi mogu biti brojni, od nekog mogućeg "dogovora", preko toga da su gosti bili svesni da imaju 4 igrača manje na terenu i da samo na ovaj način mogu da izbegnu debakl.

U svakom slučaju, ako jeste reč o nekom foliranju, onda to svakako se kosi sa principima sporta i fer-pleja. No nećemo se time baviti, ali ovaj meč ostaje upisan verovatno kao najkraći ikada odigran u istoriji fudbala.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.