OČAJNA SITUACIJA U PARTIZANU: Kockali su se i izgubili, Stanojević čupa kosu s glave posle ovih vesti!
Foto: Starsport©

nimalo dobro za crno-bele

OČAJNA SITUACIJA U PARTIZANU: Kockali su se i izgubili, Stanojević čupa kosu s glave posle ovih vesti!

Klub iz Humske se našao sada u velikom problemu nekih mesec i po dana pre kraja jesenje polusezone

Objavljeno:

U Partizanu su se našli u ozbiljnom problemu sa napadačima, pošto je poslednje pojačanje Žan-Kristof Bajbek doživeo povredu i sledi mu minimum mesec dana pauze.

Ionako nedovoljno spremni Francuz sada će morati da pauzira i opet će mu biti potrebno da uhvati takmičarski ritam, pošto je na poslednjem treningu pred meč sa Mačvom doživeo rupturu zadnje lože, javlja "Telegraf".

foto: Starsport©

To su potvrdila i snimanja magnetnom rezonancom i ultrazvukom.

U suštini to znači da bi iskusni napadač mogao da zaigra tek u 3 poslednja kola jesenje polusezone, ali pitanje je da li se to uopšte isplati s obzirom na to da je reč o igraču koji nije baš fizički spreman došao u Humsku.

foto: Starsport©

To stvara velike probleme Aleksandru Stanojeviću, koji je ostao sa samo jednim klasičnim špicem - tinejdžerom Nikolom Štulićem, pa će verovatno morati da Filipa Holendera prebacuje s krila na mesto centralnog napadača.

Crno-beli očigledno nisu dobro procenili finiš prelaznog roka pošto su prodali Umara Sadika u Almeriju, a njegovu prvu rezervu Bojana Matića poslali na pozajmicu u Grčku, verovatno računajući da će Bajbek odmah moći da igra, ali to se ispostavilo kao loše rešenje.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.