ZVERSKI START U SUPERLIGI! Za zatvor! Mogao je da mu okonča fudbalsku karijeru! (VIDEO)
Foto: Starsport©

nesmotreno

ZVERSKI START U SUPERLIGI! Za zatvor! Mogao je da mu okonča fudbalsku karijeru! (VIDEO)

javor je naveo da će se truditi da sopstvenim primerom utiče na sve klubove i njihove igrače da duh fer igre bude dominantan na terenu.

Objavljeno: 16:27h

Fudbalski klub Javor saopštio je danas da je igrač tog kluba Vanja Zvekanov teško povređen na utakmici sa Radničkim iz Niša i pozvao sve sportiste da se takmiče u duhu fer-pleja.

"Mladi, perspektivni fudbaler Javora Vanja Zvekanov zadobio je tešku povredu u meču sa Radničkim iz Niša, koju mu je izuzetno grubim startom naneo Žarko Marković. Zbog ovakvih, nepromišljenih poteza, sportske karijere mnogih talentovanih igrača, poput Zvekanova, mogu biti dovedene u pitanje", naveo je Javor u saopštenju.

Kako se navodi, grubi i nepromišljeni potezi, koji mogu ugroziti zdravlje, a samim tim i dalju sportsku karijeru igrača ne mogu se pravdati borbenim žarom na terenu i željom za uspehom.

"Stoga, fudbalski klub iz Ivanjice apeluje na sve igrače da, pre svega, pokažu uvažavanje kodeksa sportskog ponašanja na terenu, koji na prvom mestu ističe korektan i fer-plej odnos", navodi se u saopštenju Javora.

Uz podsećanje da je karijera svakog igrača usko vezana za njegovo zdravstveno stanje, Javor je naveo da će se truditi da sopstvenim primerom utiče na sve klubove i njihove igrače da duh fer igre bude dominantan na terenu.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.