Dok su svi gledali OI i Premijer ligu, u fudbalu se desilo 10 fenomenalnih stvari! (FOTO) (VIDEO)
Foto: AP

kakav vikend!

Dok su svi gledali OI i Premijer ligu, u fudbalu se desilo 10 fenomenalnih stvari! (FOTO) (VIDEO)

Predstavljamo vam deset vrhunskih momenata u svetu fudbala koje niste ispratili jer ste bili previše zauzeti praćenjem dešavanja u Rio de Žaneiru i najelitnijem rangu engleskog fudbala
Objavljeno: 15:03h

Sva pažnja svetske sportske javnosti je prethodnog vikenda bila usmerena ka Olimpijskim igrama i početku engleske Premijer lige.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Samo pravi entuzijasti su stigli da isprate dešavanja vezana za najvažniju sporednu stvar na svetu van Ostrva, a ona su bila više nego zanimljiva.

Predstavljamo vam deset vrhunskih momenata u svetu fudbala koje niste ispratili jer ste bili previše zauzeti praćenjem dešavanja u Rio de Žaneiru i najelitnijem rangu engleskog fudbala!

1. Aleksandr Lakazet je postigao het-trik za Lion.

Francuski napadač bio je strelac sva tri gola na gostovanju svoje ekipe na gostovanju Nansiju... Teško da će ostati u klubu pošto se za njega interesuju najbogatiji klubovi Starog kontinenta.

2. Barselona ima problema sa povredama.

Ima prednost Barselona od 2:0 pred revanš finala Superkupa Španije u duelu sa Seviljom, ali će Andres Inijesta i Žeremi Matje biti van terena neko vreme.

foto: AP

3. Inijesta piše istoriju katalonskog velikana.

Pretekao je veznjak Karlesa Pujola po broju nastupa za Barsu na drugom mestu na meču sa Seviljom, na kojem je i zaradio povredu kolena..

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.