MIHA DUGO NIJE BIO OVAKO BESAN: Bez dlake na jeziku je Italijanima sve sasuo u facu! (VIDEO)
Siniša Mihajlović, Foto: Pritnskrin

IMA PRAVO!

MIHA DUGO NIJE BIO OVAKO BESAN: Bez dlake na jeziku je Italijanima sve sasuo u facu! (VIDEO)

Nije korišćena VAR tehnologija, što nije bio slučaj prethodne nedelje, kada je Bolonji protiv Lacija, pre rezultatu 0:0 poništen pogodak

Objavljeno:

Bolonja je pobedila Kaljari sa 3:2 u okviru 6. kola Serije A, ali trener Siniša Mihajlović nije bio zadovoljan zbog upotrebe VAR tehnologije, i pored trijumfa njegovog tima.

Za sve je kriv gol koji je postigao Đovani Simeone, igrač Kaljarija i sin Dijega Simeonea, a prethodno je jedan fudbaler oboren na sredini terena.

Nije korišćen VAR, zar razliku od prošlog kola, kada je Bolonji protiv Lacija pri rezultatu 0:0 poništen pogodak koji je dao Svanberg u 13. minutu.

- Ne znam zašto je zbog VAR nama poništen gol prošle nedelje, zbog faula na sredini terena. Sada je bila identična situacija, Rodrigo Palasio je bio fauliran na centru, oni su nam oduzeli loptu i postigli gol iz kontre. I niko ništa nije uradio, sudije nisu ni gledale snimak. Niko ništa nije rekao. Želim samo da znam prokleta pravila jer ako VAR nekada ima uticaj, a nekada ne, onda nešto nije u redu. Često nastane haos i niko ne zna šta se uopšte dešava - besneo je Mihajlović.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.