SPASIO SAM SVOJU KARIJERU: Nikad iskreniji intervju Aleksandra Kataija!
Aleksandar Katai, Foto: Starsport©

bez dlake na jeziku

SPASIO SAM SVOJU KARIJERU: Nikad iskreniji intervju Aleksandra Kataija!

Otvoreno o raznim temama

Objavljeno:

Ovo je drugi mandat Aleksandra Kataija u Crvenoj zvezdi i prilično mu dobro ide otkako se vratio iz Amerike, gde je nastupao za Čikago Fajer.

Srbobranski Mesi, kako ga zovu navijači Zvezde, je dao veoma iskren intevju za Sportski žurnal, u kojem se dotako raznih tema. Povratak na Marakanu je bio pun pogodak.

- Nema kajanja. Pre bilo kakve odluke prespavaš. Iz Zvezde su me odmah zvali da se vratim. Razmislio sam i brzo smo se dogovorili. Lakše mi je bilo da prelomim jer sam već bio tu i ostavio neki trag. A i klub se dosta podgao na visok nivo - rekao je Katai i dodao:

foto: Starsport©

- Istina je da je Zvezda htela i i ranije da me vrati, ali nije moglo da se namesti u tom smeru. Čikago je platio za mene obeštećenje, ne znam da li je Zvezda bila u mogućnosti da to isprate, ali svakako se ovog leta niszu složile kockice.

Prisetio se Katai i prvog mandata u Zvezdi i načina na koji je stigao u Ljutice Bogdana.

- Velika borba je bila u svakom smislu. I moja da preporodim karijeru i kluba da ostavri rezultat. Nije počelo dobrio, mučili smo se. Na kraju ostao sam i sledeću sezonu i to je bio potez karijere. Ne verujem da bi mi se negde na drugom mestu tako namestilo da krenem, napred - otkrio je Katai.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/ Izvor: Sportski žurnal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.