NA MARAKANI SE MI PITAMO: Dekijev pomoćnik oduševljen posle velike pobede!
Foto: Starsport©

zadovoljan

NA MARAKANI SE MI PITAMO: Dekijev pomoćnik oduševljen posle velike pobede!

"Slovan jeste primio pet golova, ali smo uspeli da osujetimo njihove kvalitete i iskoristili prostore koje ostavljaju"

Objavljeno:

Pomoćni trener fudbalskog kluba Crvena zvezda Nebojša Milošević rekao je da je zadovoljan večerašnjom utakmicom i pobedom nad Slovanom "Pripremu utakmice smo uradili veoma temeljno. Svaka čast igračima na ovakvoj utakmici. Svi mi koji smo deo ove crveno-bele porodice smo veoma srećni večeras", rekao je Milošević za televiziju Arena posle utakmice.

Zvezda je sa 5:1 savladala Slovan iz Libereca i tako u drugom kolu zabeležila prvu pobedu ove sezone u grupnoj fazi Lige Evropa.

Milošević je vodio ekipu umesto suspendovanog prvog trenera Dejana Stankovića.

"Slovan jeste primio pet golova, ali smo uspeli da osujetimo njihove kvalitete i iskoristili prostore koje ostavljaju. Prezadovoljni smo svi. Pokazali smo da rastemo. Nadam se da ćemo i u narednim utakmicama ovako nastaviti", kazao je Milošević.

On je dodao da gol koji je Zvezda primila u finišu poluvremena "nije smeo da se desi", ali je igračima crveno-belih dao "povećanu dozu opreznosti i discipline".

Naredni rival Zvezde biće belgijski Gent, sledećeg četvrtka u Beogradu.

Milošević je rekao da je stadion "Rajko Mitić" dom Crvene zvezde, da svako zaslužuje poštovanje, ali da želi da se njegova ekipa "pita".

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.