BIO SAM SPREMAN DA PUCAM ZBOG RUNIJA, A ONDA SAM SE SETIO DECE: Novi detalji tuče Bešićevog oca s MMA zveri (VIDEO)
Muhamed i Meho Bešić, Foto: Printscreen

STRAŠNE STVARI

BIO SAM SPREMAN DA PUCAM ZBOG RUNIJA, A ONDA SAM SE SETIO DECE: Novi detalji tuče Bešićevog oca s MMA zveri (VIDEO)

Ferizović je potom izjavio da je sukob nastao zbog duga od 11.000 evra koje mu Bešić duguje i istakao je kako je Meho kod njega založio skupoceni sat Vejna Runija koji je dobio od sina

Objavljeno: 15:02h

Otac bh. fudbalera Muhameda Bešića, Meho Bešić, našao se u centru pažnje javnosti nakon sukoba na ulicama Srebrenika sa borcem Fahrudinom Ferizovićem.

Ferizović je potom izjavio da je sukob nastao zbog duga od 11.000 evra koje mu Bešić duguje i istakao je kako je Meho kod njega založio skupoceni sat Vejna Runija koji je dobio od sina.

Meho je za Avaz opovrgao bilo kakav dug i tvrdi da mu je Ferizović skinuo sat sa ruke dok ovaj nije bio u svesnom stanju.

- To je laž, ja nikom ništa nisam dužan. Taj majmun Ferizović je kamatar i oni su izmislili nekakve dugove. To su kamatari i imaju svoju banku - rekao je Bešić za Avaz i dodao je:

- Bila mu je čast kada smo se upoznali 2014. godine, kada je BiH otišla u Brazil. Oni su hteli da budu Muhamedu menadžeri. Malo sam pod stresom, čudi me kako ljudi mogu da lažu i petljaju. On nema dana radnog staža, a ja imam 25 godina u Nemačkoj i izveo sam decu na pravi put - priča Bešić.

Ističe da mu je Ferizović davao određene ponude.

- Nekoliko puta me zvao, nudio neke stvari, a ja sam mu da bih izbegao susrete sa njim govorio da me ne zove jer nemam para. On mi je govorio da nema veze da ću platiti kad budem imao. Ovaj fićfirić Leki je pseto, potrčko. Otimali, pljačkali, lajali, nema šta nisu radili i sada im je Meho Bešić problem.

Nastavio je i o založenom skupocenom satu koji je na poklon dobio od sina Muhameda, člana Evertona.

- Iskoristio je moje loše stanje. Bio sam pod sedativima jer sam tada bio ranjen u sukobu sa komšijama. Tada mi je uzeo sat sa ruke da ga malo pronosa, a on je meni uvalio kinesku kopiju od 40 dolara - rekao je Bešić za Avaz.

Tvrdi da nije želeo da se tuče na ulici.

- Setio sam se svoje troje dece i zato nisam posegnuo za nečim iz ladice automobila. Seo sam na suvozačevo mesto i govorio mu da se makne. Izašao sam kada sam čuo da govori 'izađi pi****e". U njemu su dva metra, a ja sam malo podeblji gospodin koji je visok 1.85.

Muhamed Bešić se zbog svega dosta nasekirao.

- Nazvao me i rekao: "Nemoj, babo, pusti". Žao mi je što se deca sekiraju - završio je priču Meho.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Avaz)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.