I TO JE ZAVRŠENO: Još jedan potpis u Humskoj!
Foto: Starsport©

pada danas

I TO JE ZAVRŠENO: Još jedan potpis u Humskoj!

Crno-beli nastavljaju da se bave svojom budućnošću

Objavljeno:

U Humskoj će u četvrtak pasti još jedan potpis, kojim će Partizan "zaključati" još jednog svog "zlatnog dečaka" Mihajla Ilića.

Štoper omladinskog tima dokazao se pod vođstvom trenera Nenada Brnovića i za evidentan napredak će biti nagrađen trogodišnjom saradnjom sa klubom iz Humske 1. S obzirom da je maloletnik, to je najduži period na koji je moguće da potpiše ugovor, a kad 4. juna naredne godine napuni 18 godina stećiće se uslovi da se priča i produžetku.

Za početak, kao i ostali članovi omladinskog sastava, Ilić će nastaviti da igra za Brnovićevu selekciju (ima pravo još dve sezone), trenutno drugoplasiranu na tabeli, sa dva boda manje od lidera Brodarca, a jednim više od večitog rivala, Crvene zvezde.

Mihajlo Ilić (4. jun 2003) je poreklom iz Jagodine, sportom je počeo da se bavi u Školi fudbala „Junor“ kod trenera Zorana Milojkovića, od 2010. bio je član Jagodine, da bi ga posle skautiranja Partizan doveo leta 2016. Prema informacijama iz „Zemunela“, Ilića odlikuje izuzetna skok igra, što i ne čudi s obzirom na visinu od 191 centimetar, prednost u visini neretko koristi za postizanje golova, a dobro upućeni kažu da i loptom vešto barata i nogama, zbog čega su treneri znali da mu povere ulogu i u veznom redu.

Na ovaj način, Partizan je nastavio trend po kome poslednjih sedmica najtalentovaniji izdanci omladinske škole postaju profesionalci. Prethodno su ugovore potpisali Nemanja Jović, Nikola Čolić, Luka Subotić, Nemanja Trifunović, Lazar Slavković, Andrej Blagojević, Nikola Grković i Aleksa Purić.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.