STANKOVIĆ: Utakmice ćemo nameštati jednu po jednu! Liberec ne uživa u fudbalu za razliku od nas! (VIDEO)
Dejan Stanković, Foto: Starsport©

TRENER ZVEZDE OBJEKTIVNO GLEDA STVARi

STANKOVIĆ: Utakmice ćemo nameštati jednu po jednu! Liberec ne uživa u fudbalu za razliku od nas! (VIDEO)

Mirko Ivanić je u konkurenciji za tim nakon što je propustio Hofenhajm, Gelor Kanga nije, što je dodatna briga za Dejana Stankovića pred meč 2. kola grupne faze Lige Evrope

Objavljeno: 19:06h

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković obratio se novinarima pred utakmicu sa Slovanom iz Libereca u okviru 2. kola grupne faze Lige Evrope.

Na početku konferencije, objasnio je koliko srpski šampion poznaje protivnika iz Češke.

- Naravno da ćemo, kao domaćin, ići na pobedu. Veoma je zgusnut raspored, paklen ritam, ali smo imali vremena da se skupimo. Znamo protiv koga igramo. Liberec je mnogo mnogo mnogo disciplinovana ekipa. Ne žele da uživaju u lepoti igre. Jako su direktni, imali su posed lopte 28% protiv Genta i dobili su tu utakmicu. Ne opterećuju se mnogo lepotom - istakao je Stanković.

A Liberec je ''zdrava'' ekipa, koja zna šta radi. To pokazuju svi njihovi mečevi.

- Poštujemo ekipu Libereca za ono što rade. Veoma dobro to rade, fizički veoma zdrava ekipa. spremni su! Ništa ne može da ih poremeti, peti ili sedamdeseti minut, oni drže svoju disciplinu. Probaćemo da budemo konkretni u posedu - kaže trener Zvezde.

Mirko Ivanić je u konkurenciji za tim nakon što je propustio Hofenhajm, Gelor Kanga nije.

- Treba da prođe sedam dana od zdravog nalaza do utakmice. Nama fali Kanga, kao i Ivanić u Nemačkoj. Žao nam je što neće moći da pomogne, ovo je period godine sa ozbiljnim naporima. Mnogo bi mi dobro došao, čekam ga već u nedelju i da u sledeći četvrtak bude među nosiocima,

Crveno-beli su uspeli da zaustave nemačkog predstavnika, a sada će situacija biti potpuno drugačija, rival će zaustavljati njih.

- Utakmice ćemo nameštati jednu po jednu. Protivnici nisu isti, a mi se trudimo da bude bolji od njih na svakom delu terena. U Nemačkoj smo rivalu skratili prostor, sada će biti potpuno drugačije. Kontra je jer ćemo imati naspram sebe jak blok. Ne smemo da im dolazimo u krilo, da im dozvoljavamo da lako markiraju naše igrače - otkriva Zvezdin trener.

Koliki pritisak imaju fudbaleri sprskog šampiona? Naravno, trebalo bi da ga bude, ali treba i uživati.

- Evropa je lepa za igranje, a svaka utakmica pritisak. Ovo je takmičenje koje odgovara Zvezdi. Naš cilj je da prezimimo u Evropi, pa ćemo sve uraditi da prevagne na našu stranu - otkrio je Stanković.

Kako stručni štab gleda na to što je publika već posle žreba upisala tri boda sa utakmice protiv Slovana? Oni nisu saglasni.

- Utakmica mora da se odigra, pa ćemo videti da li je 3, 1 ili 0. Mi idemo na tri - zaključio je Dejan Stanković.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.