POVRATAK NA MESTO USPEHA: Slaviša Stojanović opet na starom poslu!
Slaviša Stojanović, Foto: Aleksandar Koković

ODLUČIO da se vrati

POVRATAK NA MESTO USPEHA: Slaviša Stojanović opet na starom poslu!

Lokalni mediji pišu i da će Stojanović sigurno prisustvovati derbi meču 11. kola, a da će onda od ponedeljka i zvanično biti promovisan u novog trenera

Objavljeno:

Bivši trener Crvene zvezde Slovenac srpskog porekla Slaviša Stojanović vraća se na stari posao, ali ne u Beogradu, već u glavnom gradu Bugarske.

Čovek koji je do januara ove godine vodio reprezentaciju Letonije, dogovorio je sve detalje saradnje sa Levskim i prema pisanju medija iz naše komšijske zemlje u petak će otputovati u Sofiju i preuzeće kormilo kluba koji je vodio tokom sezone 2018-19.

Stojanović je poslednje razgovore obavio sa Naskom Sirakovim, Konstatinom Papazovim i Pavelom Kolevom i tom prilikom su dogovreni i finansijski detalji nove saradnje. Stojanović je napustio redove bugarskog kluba da bi postao selektor Letonije.

Slaviša Stojanović
Slaviša Stojanović foto: Dado Đilas

Lokalni mediji pišu i da će Stojanović sigurno prisustvovati derbi meču 11. kola šampionata Bugarske između Ludogoreca i Levskog, a da će onda od ponedeljka i zvanično biti promovisan u novog trenera.

Trenutno u Levskom je devet igrača koje je Stojanović trenirao i u prethodnom mandatu (Mihajloiv, Najdenov, Stanislav Ivanov, Jurukov, Dejan Ivanov, Martin i Marin Petkov.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.