VEST KOJU SU DELIJE ČEKALE MESECIMA: Zvezda konačno pronašla zamenu za Rodića!
Milan Rodić, Foto: Starsport©

VELIKA STVAR!

VEST KOJU SU DELIJE ČEKALE MESECIMA: Zvezda konačno pronašla zamenu za Rodića!

Najdeficitarnija pozicija za crveno-bele je ova uz levu aut liniju, jer nju pokriva samo Milan Rodić

Objavljeno:

Milan Rodić je jedan od najboljih levih bekova koje Srbija ima, reprezentativni fudbaler pruža dobre partije, ali čoveka koji će da ga odmori nema, а ono sa čime on najviše kuburi. Crvena zvezda poslednjih godina kuburi sa igračima na poziciji levog beka.

Crvena zvezda je u novu sezonu u kojoj sada igra na tri fronta ušla samo sa jednim levim bekom, jer se na Stefana Hajdina ne računa. Potencijalni reprezentativac Srbije pruža više nego dobre partije, ali navijače brine šta će da se dogodi ako popularni Roda ode ili se ne daj Bože povredi. Zamene nema, ali se polako nazire naslednik, piše Maxbetsport.

Reč je o 18-godišnjem Urošu Blagojeviću. Omladinskom reprezentativcu Srbije, izdanku Zvezdine škole fudbala.

Uroš Blagojević
Uroš Blagojević foto: Starsport©

Uroš Blagojević je letos poslat u Grafičar na pozajmicu kako bi sazreo i kroz mečeve Prve lige Srbije stekao iskustvo za crveno-beli dres.

Uroš je veliki potencijal. Poslali smo ga u Grafičar kako bi igrački sazreo. Ako nastavi da se razvija u pravom pravcu, Blagojević je budućnost Crvene zvezde – poručili su čelnici kluba iz Ljutice Bogdana u jednom neformalnom razgovoru.

Uroš Blagojević se odlično pokazao na osam mečeva odigranih u Prvoj ligi Srbije. Postigao je i jedan pogodak na meču protiv Radničkog iz Pirota. Postao je standardan u postavi Radomira Kokovića. Nema sumnje da će do kraja jeseni moći da pokaže sav svoj kvalitet u dresu Grafosa, a da ga na zimu čeka povratak na Marakanu i pokušaj da se nametne Dejanu Stankoviću.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Maxbetsport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.