RAFALNA PALJBA PO UPRAVI PARTIZANA: Nisu imali pare za pripreme na Zlatiboru! Gledaju samo lični profit! Sramota!
Foto: Dado Đilas

svašta im je rekao

RAFALNA PALJBA PO UPRAVI PARTIZANA: Nisu imali pare za pripreme na Zlatiboru! Gledaju samo lični profit! Sramota!

Poručio je da država mora da ispita kako se stvorio dug veći od 50 miliona evra i kako to da je od prodaje Sadika ostalo samo 1,5 miliona evra u klubu?!

Objavljeno:

Bivši predsednik Partizana Dragan Đurić osuo je paljbu po aktuelnoj upravi kluba iz Humske koju je okrivio za sve što se trenutno događa u klubu i za krizu rezultata koja se nastavlja već drugu godinu zaredom.

Nekadašnji prvi čovek crno-belih je u razgovoru za portal "24sedam" poručio da je dug kluba trenutno preko 50.000.000 evra i da letos nije bilo novca ni da se sprovedu pripreme na Zlatiboru.

- Ja mislim da će država ispitati kako je stvoren dug od 50 miliona evra. Priča se da je i veći. Mora se saznati kako to da Sadik košta 9.000.000 evra, a da na kraju od svega kada se odbije Partizanu ostane milion i po evra jer je navodno transfer bio vredan samo pet miliona. Kako je mali Filip Stevanović prodat Sitiju za samo 8.000.000 evra, a nisu želeli da ga daju ispod 15.000.000 - rekao je Đurić i dodao:

foto: Dado Đilas

- Sadašnje rukovodstvo ne oseća Humsku, jer su u nju došli kad su dobili funkciju u Partizanu. Ja sam u toj Humskoj od svoje pete godine i sad kad prođem, čini mi se kao da iz onih prostorija ide negativna energija od ljudi koji vode klub u propast. Ne znaju šta je Partizan, baš ih briga za sve osim za njihov profit. I svi ćute! Ni mediji da napišu nešto i bivši asovi ćute, umesto oni da se prvi oglase.

On je poručio i da je saglasan sa izjavom bivšeg igrača Nikole Ninkovića koji je pre nekoliko dana doživeo saobraćajnu nesreću, a koji je poručio da je "trenutno rukovodstvo Partizana na tom mestu samo kako bi urušilo klub i nazvao ih je životinjama".

foto: Saša Pavlić Koky

- Baš sam pročitao šta im je poručio Nikola Ninković. On je jedan od retkih koji je rekao šta misli o njima. Da mu niko ne okrene telefon, da se raspita kako je i da li mu nešto treba posle saobraćajke, a zna se kako je otišao samo da bi Partizan zaradio od njegovog transfera. I to su mu zaboravili! Sramota, bre!

Đurić smatra da će Stanojević proći kao i Savo Milošević.

- Stanojević je odličan momak i stručnjak, ali izgoreće ko sveća pored njih. To što se desilo Savi Miloševiću, ista sudbina čeka i Stanojevića. Taj Savo je po ceo dan sedeo na Teleoptiku i rešavao probleme kluba. Letos ne može da ide na Zlatibor da priprema ekipu, jer nemaju para, pa umesto na planini oni radili prvo na Teleoptiku. Ma, haos, totalni! Spasio se kad je rešio da ode, da ih ne gleda više - jasan je bio Đurić.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / 24sedam.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.