ŽELJKO PANTIĆ NAPLJUVAO IGRAČA PARTIZANA UZ NEUMESAN KOMENTAR: Da smo ga imali 1999. pobedili bismo NATO!
Foto: Printscreen/Youtube/Danas Conference Center

nije štedeo kritike

ŽELJKO PANTIĆ NAPLJUVAO IGRAČA PARTIZANA UZ NEUMESAN KOMENTAR: Da smo ga imali 1999. pobedili bismo NATO!

Prema njegovom mišljenju bio je verovatno najgori igrač crno-belih u Nišu

Objavljeno:

Nekadašnji voditelj "Partizanovog vesnika" Željko Pantić u poslednje vreme nije prisutan na klupskoj televiziji, odnosno Jutjub kanalu i te emisije više nema, međutim, on uredno na svom Jutjub kanalu emituje emisiju "Dođite na stadion".

I u okviru nje, on je nastavio po svom običaju da britkim jezikom kritikuje sve sudionike u srpskom fudbalu od najvećih rivala, preko trenera igrača, pa sve do članova uprave Partizana za koji navija.

Posle novog neuspeha u Superligi i poraza od Radničkog u Nišu u ponedeljak uveče, Pantić je imao šta da kaže na račun igre izabranika Aleksandra Stanojevića, a poseban pik je imao na povratnika Aleksandra Miljkovića.

Iskusni levi bek je dobio najviše kritika od Pantića u ovoj emisiji, ali mora se priznati da mu je jedan komentar u vezi s Miljkovićevom igrom ipak bio pomalo neumesan, makar za jedan deo javnosti.

- Čovek propustio dve mrtve šanse. Miljković ne igra beka, igra špica čovek, obara avione tokom utakmice. Šutira paralelno sa svemirom. Čovek gađa. Da smo ga imali 1999. pobedili bi NATO. Oborio bi sve avione. Vašington bi se predao da smo imali Miljkovića umesto PVO. Pa on više šutira u nebo, nego u zemlju - jasan je bio Pantić, što možete pogledati ispod.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.