SVAKA ČAST! Nenad Lalatović izjednačio rekord star 60 godina!
Nenad Lalatović, Foto: Starsport©

BRAVO!

SVAKA ČAST! Nenad Lalatović izjednačio rekord star 60 godina!

Lalatović uvek u prvi plan ističe igrače kao najzaslužnije za ostvarene rezulte

Objavljeno:

Šef struke fudbalera Vojvodine Nenad Lalatović izjednačio je trenerski rekord po broju pobeda (61) među crveno-belima, koji je do sada držao Gustav Lehner, koji je vodio Vošu pedesetih godina prošlog veka. Lalatović ga je dostigao u Užicu, pobedom nad Zlatiborom (2:0) i sada ga samo još korak deli od toga da postane lider, koji će postaviti nove parametre, čini se nedostižne u skorijem vremenu. Inače, Lalatović je predvodio fudbalere Vojvodine na 102 zvanične utakmice.

Nisam znao za tu večnu Vojvodininu listu. Lepo je to kada čujem za njih. Koliko sam čuo, Lehner je do 61 pobede stigao vodeći ekipu u 131 utakmici, a, meni je za isti broj trijumfa trebalo 29 susreta manje. Sigurno je da me to saznanje ispunjava srećom, jer biti surekorder po broju trijumfa u klubu takve veličine kakva je Vojvodina je podatak koji me ispunjava ponosom. Ako bog da, uskoro ću postati i prvi na listi i ne mogu rečima da opišem osećanja koja u meni sve to zajedno proizvodi – rekao je šef struke Vojvodine.

Lalatović uvek u prvi plan ističe igrače kao najzaslužnije za ostvarene rezulte.

Bez sumnje, igrači su ti koji zaslužuju poštovanje zbog pozicije na kojoj se nalazimo. Svi mi smo, pri tome mislim na fudbalere i članove stručnog štaba, svojevrsna vojska koja brani grb i boje Vojvodine, a ja sam njen vođa. Ipak, još jednom ću da istaknem, najveće zasluge za sve ono što činimo pripadaju igračima, koji su listom izuzetni momci. Ponosan sam na sve njih i zahvalan sam njihovim dekama i bakama, kao i roditeljima, koji su mi, pravilno ih vaspitavajući i usmeravajući, omogućili da imam na okupu ovakve ljude i fudbalere.

U prvom poluvremenu u Užicu Vojvodina je imala problema s realizacijom. Golove je postigla u nastavku, a još dugo će se pričati o majstoriji Nikole Drinčića u 58. minutu, kojom je otključana brava Zlatibora.

I tokom prvih 45 minuta stvorili smo nekoliko sjajnih prilika, ali nismo uspeli da ih realizujemo. Bio sam oprezan pred susret u Užicu, ne i uplašen – jer to nikada nisam, pa sam na poluvremenu zamenio trojicu igrača. Opet se pokazalo da sam pogodio sa izmenama i sve je došlo na mesto. Srećan sam zbog gola koji je postigao Drinčić. Zaslužuje da bude maksimalno ispoštovan za takav odnos prema dresu i da mu klub, baš kao ni ostalim igračima, ne duguje ni cent.

Potom se trener Vojvodine dotakao i teme o neizmirenim obavezama prema fudbalerima.

I pored trijumfa nad Zlatiborom, fudbaleri u glavama nisu bili potpuno na terenu. Iskoristiću priliku da pozovem upravu da isplati ono što im se duguje. Ovi momci to su apsolutno zaslužili i najsrećniji bih bio da mogu da budu maksimalno koncentrisani na teren. Ovako, stalno me pitaju kada će stići novac koji su najpoštenije zaradili, a ja ne znam šta da im kažem. Uvek sam na strani igrača i želim da verujem da će u najkraćem vremenu oni biti ispoštovani.

U petak na “Karađorđu” gostuje OFK Bačka.

Izuzetno poštujem Bačkopalančane i gospodina Marjana Rnića. Igrali smo trening susret s tom ekipom i uverio sam se da ona ima dobre fudbalere, odlične u tranziciji i tim koji je sposoban da namuči svakog rivala. Ne očekujem da ćemo imati lagan posao, ali se nadam našoj novoj pobedi i daljem učvršćenju na drugom mestu tabele Superlige – poručio je Lalatović.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/FK Vojvodina)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.