ZVEZDA ODUŠEVLJENA ĐOKOVIĆEVIM FUDBALSKIM ZNANJEM, IAKO NAVIJA ZA FEDERERA: Video sam ga, bio bi dobar fudbaler!
Foto: EPA/Luca Zennaro

ali ne navija za njega

ZVEZDA ODUŠEVLJENA ĐOKOVIĆEVIM FUDBALSKIM ZNANJEM, IAKO NAVIJA ZA FEDERERA: Video sam ga, bio bi dobar fudbaler!

Ipak, izgleda da je u tenisu fan Rodžera Federera

Objavljeno:

Paulo Dibala iznenađen je i oduševljen fudbalskim talentom Novaka Đokovića.

Nije nikakva tajna da srpski teniser voli da igra fudbal i kad god može igra ga i na treninzima sa članovima stručnog štaba, a igrao je i neke humanitarne i revijalne utakmice, poput one na Adria Turu pre nekoliko meseci.

Njegovo umeće nije prošlo nezapaženo kod brojnih fudbalera, a sada se oglasio igrač Juventusa koji kaže da je i fan tenisa i da pre svega ceni Federera.

- Kada smo kod kuće, gledamo mnogo sporta. TV je uvek uključen. Najviše se gleda fudbal, pa onda tenis. Imam mnogo poštovanja i divljenja pre Rodžeru Federeru, volim njegov stil. Verujem da pored mene i mnogi ljudi imaju ovakvo mišljenje o njemu. Pokušavamo da gledamo njegove mečeve stalno, njegov stil i elegancija prave od njega osobu sa kojom se identifikuje mnogo ljudi. Tenis volim zbog njega - rekao je Dibala.

Ipak, nisu mu promakle fudbalske veštine srpskog tenisera.

- Verujem da neki vrhunski igrači briljiraju i u drugim sportovima. Video sam Švarcmana, Tima i Đokovića kako žongliraju teniskom lopticom. Mislim da bi se oni vrlo dobro snašli na fudbalskom terenu. Mnogo bolje nego što bi fudbaler mogao na teniskom - dodao je on.

Na kraju prokomentarisao je i finale Rolan Garosa.

- Nadal je pobedio Novaka, nije mu pružio uopšte šansu. Mislim da je više nego zasluženo osvojio 13. Rolan Garos. Nešto neverovatno. Sada se izjednačio sa Federerom, imaju po 20 Gren slem titula. Nemam reči za ovog igrača, nemam reči - zaključio je Dibala.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.