PRISILJENI SU DA STAVLJAJU TE IGRAČE U PRVI TIM: Oni ne mogu da nastupaju za Partizan!
Detalj sa 163. Večitog derbija, Foto: Starsport©

izneo stav

PRISILJENI SU DA STAVLJAJU TE IGRAČE U PRVI TIM: Oni ne mogu da nastupaju za Partizan!

- Za novog trenera Partizana ima dosta posla, ali mislim da je dečko i ambiciozan i mislim da će uspeti - ističe Petrović

Objavljeno:

Legendarni trener Crvene zvezde Ljupko Petrović govorio je za TV Pink o aktuelnim dešavanjima u srpksom fudbalu.

Stateg koji je osvojio Ligu šampiona sa crveno-belima komentarisao je 163. Večiti derbi, a imao je posebnu zamerku za fudbalski klub Partizan, za koji, kako kaže, igraju igrači koji nisu dorasli veličini kluba.

- Zvezda je, ipak, bolje odigrala tu utakmicu. Meni se ne sviđa Partizan. Ne zbog toga što sam ja zvezdaš, nego to je odabir igrača, sve... Mislim da ima mnogo igrača koji ne mogu da igraju za Partizan, a oni su, nažalost, prisiljeni da ih stavljaju u tim. Za novog trenera Partizana (Aleksandra Stanojevića prim. aut.) ima dosta posla, ali mislim da je dečko i ambiciozan i mislim da će uspeti - rekao je Petrović na TV Pink.

Petrović i Stanković
Petrović i Stanković foto: FK Crvena zvezda

Petrović je ima šta da kaže i o utakmici Zvezde protiv Hofenhajma, koja je pripala nemačkoj ekipi.

- Kada se podvuče crta moglo bi se reći da je Crvena zvezda odigrala jedan meč u skladu sa ugledom koji ima u Evropi. Igrali su protiv jedne ekipe iz Bundeslige, a mi dobro znamo da sa Nemcima nikad nije bilo lako ni kada smo igrali u Jugoslaviji. Timski ili kao reprezentacija, uglavnom smo gubili od njih, jer i onda je važilo pravilo da 'svi igraju fudbal, samo Nemci pobeđuju - zaključio je Petrović.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.