ZBOG GOLA GODINE NASTALA OPŠTA TUČA: Dao gol s rekordne udaljenosti u Ligi Evrope pa provokacijom izazvao haos!
Foto: Printscreen/Twitter

i treneri ga napali

ZBOG GOLA GODINE NASTALA OPŠTA TUČA: Dao gol s rekordne udaljenosti u Ligi Evrope pa provokacijom izazvao haos!

Kao bivši igrač najvećeg rivala nije mogao da odoli da ne provocira protivnike

Objavljeno:

Kemar Ruf je u nadoknadi utakmice Standard Lijež - Glazgov Rendžers u prvom kolu Lige Evrope postigao gol godine.

Pri vodstvu gostiju 1:0, domaćini su poslednji napad iskoristili kako bi pokušali da stignu do izjednačenja. Međutim, lopte se dokopao Ruf. Napadač gostiju primio je duboko na svojoj polovini, pa sjajnom kontrolom, snagom i veštinom izdržao napade četvorice rivala i prešao ih u driblingom u trku.

Tako je došao do crte sredine terena i s desne strane sredine travnjaka video da je Standardov golman Arno Bodar, koji je takođe bio u napadu, daleko od svog gola.

Ruf je odlučio to iskoristiti preciznim udarcem kojim je s centra pogodio mrežu Standarda za konačnih 2:0.

Spektakularan gol s 50 metara, što je najveća udaljenost s koje je u Ligi Evrope postignut pogodak, Ruf je proslavio tako što je znakovnim jezikom pokazao slova A i L. Belgijski ljubitelji fudbala znaju šta to znači - Anderleht.

Taj klub, ujedno Rufov bivši, iz kojeg je letos došao u Rendžerse uz odštetu od 5 miliona evra, najveći je Standardov rival.

Zato su igrači i treneri Standarda poludeli na Rufa i odmah nakon što je sudija označio kraj napali ga verbalno i fizički. Kapiten domaćina Zinjo Vanhosden i jedan od njihovih trenera ušli su u klinč s Rufom, u kom su se dodirivali glavama. To su prihvatili napadači domaćih i gostiju, Felipe Avenati i Alfredo Morelos.

Razmena psovki i uvreda prerasla je u međusobno guranje, pa i udaranje više igrača i trenera oba kluba, koje je trajalo nekoliko minuta.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.