BEN JE IZGLEDAO KAO DA GA NEKO TERA DA IGRA: Pa kad mogu 4-5 sati na splavu, mogu onda da odigraju još 45 minuta!
Foto: Printscreen/Twitter/@prvorodjeni

interesantne opaske bivšeg igrača

BEN JE IZGLEDAO KAO DA GA NEKO TERA DA IGRA: Pa kad mogu 4-5 sati na splavu, mogu onda da odigraju još 45 minuta!

Bogdanović je na zanimljiv način analizirao i prvo i drugo poluvreme Zvezde protiv Hofenhajma

Objavljeno:

Fudbaleri Crvene zvezde su poraženi u 1. kolu grupne faze Lige Evrope u gostima od Hofenhajma.

Tokom prenosa utakmice stručni konsultant u studiju RTS-a je bio bivši fudbaler Rade Bogdanović koji je na poluvremenu i po završetku meča imao nekoliko zanimljivih i opservacija i opaski.

- Dve scene su bile najvažnije u prvom delu… Prvo kada je Katai poslao onu loptu za Falćinelija. Zamislite neku "alu" od ranije na onaj vanzemaljski pas, recimo Duleta Savića, to napadač Zvezde mora da realizuje. Druga scena je bila sreća, kada ovaj Sanogo izgubi loptu na 20 metara od gola. Zato je Kapelo ceo život govorio da je tim bez zadnjeg veznog kao auto bez motora - istakao je bivši napadač Real Madrida na poluvremenu.

Potom je imao osvrt i na to da Zvezdine utakmice u Superligi ne mogu da se porede sa mečevima nemačkog tima u Bundesligi.

- U ligi bez briga koji god meč da odigrate, to je trening igračima Hofenhajma. Zvezda je imala jednu dobru utakmicu, to je derbi, i tu možete da pokažete kvalitet.

Interesantno je bilo kada je voditeljka pitala Bogdanovića da li će igrači Zvezde imati snage za drugo poluvreme?

- Kad mogu na splavu da budu četiri-pet sati, onda mogu još 45 minuta da odigraju.

Po završetku utakmice Bogdanović je govorio i o rezervama koje je ubacio na teren nakon primljenog gola Dejan Stanković, a posebno se osvrnuo na Bena.

- Kod 1:0 činjenica je da treba da razmišljate da postignete gol. Da li je Stanković zakasnio sa reakcijom...hm...ne znam ni da ih je uveo ranije... Ovaj Ben je ličio kao da ga je neko naterao da igra. Akcenat sam bacio na njega, momak je ušao, nije se ni oznojio. Da je ušao ranije, samo bi nas više nervirao.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.