SUMINE REČI ĆE ODJEKNUTI KAO NIKADA: Fudbaler Partizana žestoko opleo po Zvezdi posle stravične povrede!
Seku Sanogo i Sejdubu Suma, Foto: Starsport©

posle povrede

SUMINE REČI ĆE ODJEKNUTI KAO NIKADA: Fudbaler Partizana žestoko opleo po Zvezdi posle stravične povrede!

- Nažalost iz Crvene zvezde niko nije zvao da se izvini, iako vrlo dobro znaju kakav sam udarac dobio i šta se dogodilo - rekao je Suma u razgovoru za "Novosti".

Objavljeno:

Jedan od momenata koji je obeležio 163. Večiti derbi jeste duel Seku Sanoga i Sejduba Sume.

Fudbaler Crvene zvezde je povredio Sumu, tako što ga je uradio rukom u oko, a Gvinejac nije mogao da nastavi zbog toga meč. Suma će morati na pauzu od mesec dana, a u razgovoru za "Novosti" progovorio je o detalju koji je izazvao mnogo pažnje.

- Uz mene su porodica, saigrači i trener. Osećam njihovu snažnu podršku, ali nažalost iz Crvene zvezde niko nije zvao da se izvini, iako vrlo dobro znaju kakav sam udarac dobio i šta se dogodilo - rekao je Suma u razgovoru za "Novosti".

Suma je otkrio i sve detalje vezane za povredu oka.

- Pregled u bolnici je pokazao da imam krvarenje, a sada sam kod kuće i preporučeno mi je strogo mirovanje. Mogu da obavljam uobičajene dnevne, rutinske stvari, ali čak ni pri redovnoj higijeni ne smem da pravim neki veći napor. Lekari mi kažu da sam još i dobro prošao, kako je moglo da bude, jer je i vid mogao da mi bude ugrožen - zaključio je Suma.

foto: Starsport©

Podsetimo, Partizan je u utorak saopštio da je na pregledu utvrđeno da je Sumi povređeno oko i da će morati narednih mesec dana da provede u stanju apsolutnog mirovanja, kako se povreda ne bi pogoršala i kako bi sačuvao vid.

U prijavi se navodi da "Sekuu Sanogu ovo nije prvi put da povredi protivničkog igrača, jer je kapitenu Čukaričkog Marku Dociću povredio koleno".

Crno-beli zahtevaju da fudbaler Crvene zvezde bude kažnjen, iako je na terenu u obe situacije Seku Sanogo prošao bez isključenja u pomenutim momentima.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.