ZVEZDA U DRUŠTVU VELIKANA: Zanimljiv podatak koji je muzika za uši navijača srpskog šampiona!
Foto: FK Crvena zvezda

zanimljivost

ZVEZDA U DRUŠTVU VELIKANA: Zanimljiv podatak koji je muzika za uši navijača srpskog šampiona!

U Nemačku je juče stiglo 23 igrača Crvene zvezde

Objavljeno:

Danas počinje Liga Evrope, za čiji trofej će se boriti 48 klubova, među njima i šest bivših evropskih prvaka.

Jedan od njih je i Crvena zvezda koja će večeras biti gost nemačkog predstavnika Hofenhajma.

U Glazgovu će se sastati dva nekadašnja šampiona Evrope, Seltik i Milan, a bez premca na kontinentu bili su i Benfika, PSV i Fejnord.

Crveno-beli su poslednjih nekoliko godina ubedljivi u domaćem šampionatu, ali na evropskoj sceni nisu uspeli da se nametnu, izuzev one velike pobede protiv Liverpula. Za razliku od Lige šampiona, u kojoj su protivnici bile neke od najjačih ekipa na planeti, sada su u grupi rivali s kojima može da se igra.

foto: crvenazvezdafk.com

Hofenhajm je, ipak, veliki favorit, pa bi bod u Nemačkoj bio veliki kao kuća. Zvezdin današnji rival je na početku sezone u Bundesligi savladao sa 4:1 ekipu nemačkog i evropskog prvaka Bajern, ali su posle dve pobede usledila dva poraza, pa ekipa trenutno zauzima osmo mesto u domaćem prvenstvu.

U Nemačku je juče stiglo 23 igrača srpskog prvaka: Milan Borjan, Zoran Popović, Marko Ćopić, Marko Gobeljić, Milan Gajić, Milan Rodić, Radovan Pankov, Nemanja Milunović, Miloš Degenek, Strahinja Eraković, Seku Sanogo Njegoš Petrović, Veljko Nikolić, Veljko Simić, Andrija Radulović, Aleksandar Katai, Srđan Spiridonović, Željko Gavrić, El Fardu Ben, Aleksa Vukanović, Milan Pavkov, Nikola Krstović i Dijego Falčineli.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.