ŠPANCI OSULI PALJBU PO JOVIĆU: Samo dvojica igrača na terenu su bili gori od njega! Kao da ne želi da uspe u Realu!
Foto: Profimedia

posle očajne partije

ŠPANCI OSULI PALJBU PO JOVIĆU: Samo dvojica igrača na terenu su bili gori od njega! Kao da ne želi da uspe u Realu!

I istina, srpski reprezentativac na terenu je delovao kao da ne postoji tokom 60 minuta

Objavljeno: 09:05h

Španska "Marka" žestoko je oplela zbog poraza Reala od Šahtjora rezultatom 2:3 u prvom kolu Lige šampiona. Dnevni sportski list blizak "kraljevskom klubu" je nakon utakmice igračima španskog prvaka podelio opisne ocene, a najmanje su impresionirali Marselo, Eder Militao i Luka Jović.

Marselo je prema glasovima navijača bio daleko najgori pojedinac na terenu, a ni novinar "Marke" nije štedeo kritike na račun brazilskog veterana.

- U odbrani se na njega ne može računati. U napadu je pokušavao u drugom poluvremenu, ali je svetlosnim godinama udaljen od briljantnog igrača kakav je bio. Šteta, jer postao je igrač za kup i malo što pored toga - piše španski list koji nije štedio ni Marselovog sunarodnika Militaa.

- Kakvo veče! Kriv je za dva od tri gola Šahtjora. Konfuzija kod trećeg gola gostiju ne može se tolerisati. Dobio je samo žuti karton za težak prekršaj koji je napravio.

Poslednji od onih koji su se našli na piku "Marce" bio je naš Luka Jović koji je susret iznenađujuće započeo od prvog minuta. Ipak, zamenjen je u drugom poluvremenu Vinisijusom Žuniorom, koji je posle samo 15 sekundi dao gol.

- Zidane mu daje više prilike u ovoj sezoni nego što je to radio cele prošle sezone. Zasad nema znakova da Jović želi uspeti u Madridu. Nestao je i bio zamenjen - navodi se u tekstu Huana Ignasija Garsije-Očoe koji je blagonaklon bio prema Modriću.

Hrvatski reprezentativac je postigao prvi gol Reala i navijači su ga ocenili četvrtim najboljim igračem u ekipi iza vratara Kurtoe, Vinisijusa i Mendija.

- Dao je spektakularan gol koji je dao nadu u povratak. Zamenjen je u 69. minutu. U prvom poluvremenu je igrao povučeno, a u drugom delu je bio vođa ekipe. Ne samo zbog gola, već zbog ritma koji je dao igri celog tima - zaključak je Marce.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.