DOTAKAO DNO: Igrao je najluđe finale Lige šampiona, a sada prodaje medalju kako bi otplatio dugove!
Iako nije postigao niti jedan od Liverpulovih šest golova računajući i penale Stiv Finan je bio jedan od ključnih igrača nezaboravane istanbulske večeri, Foto: Profimedia

tuga

DOTAKAO DNO: Igrao je najluđe finale Lige šampiona, a sada prodaje medalju kako bi otplatio dugove!

Kompanija koja se bavi nekretninama je bankrotirala pa dugovanja ovog 44-godišnjaka iznose čak četiri miliona evra

Objavljeno:

Iako nije postigao niti jedan od Liverpulovih šest golova računajući i penale Stiv Finan je bio jedan od ključnih igrača nezaboravane istanbulske večeri.

Nekadašnji reprezentativac Irske je primoran da 15 godina kasnije proda medalju koja ga podseća na najveći uspjeh u karijeri. Razlog su silna dugovanja.

Kompanija koja se bavi nekretninama je bankrotirala pa dugovanja ovog 44-godišnjaka iznose čak četiri miliona evra. Primoran je da proda sve što ima bilo kakvu vrednost.

Na prodaju je stavio zlatnu medalju Lige šampiona koju prodaje za 15.000 eura, tu su i dva dresa s finalne utakmice sa potpisom i vrede po 2.500 evra.

Prodaje se i replika trofeja Lige šampiona koja vredi 7.000 evra te zlatni sat kojeg je dobio kao poklon za pobedu u finalu. Cena sata je 20.000 eura.

Finan je na aukciju stavio i srebrenu medalju iz finala Lige šampiona 2007. godine te medalju osvajača FA Kupa iz 2006. godine. Tu očekuje zaradu od oko 7.000 evra.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.