Uvek su bili tu neki što prete... Grof Božović najavio odlaske nekih igrača iz Crvene zvezde! (FOTO)
Foto: Fonet/aleksandar Koković

biće promena

Uvek su bili tu neki što prete... Grof Božović najavio odlaske nekih igrača iz Crvene zvezde! (FOTO)

Beći odlazaka sa "Marakane" do kraja prelaznog roka
Objavljeno: 15:13h

Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je da se nada da će njegova ekipa protiv Radničkog ostvariti pobedu i nastaviti seriju utakmica bez poraza, te tako napraviti dobru uvertiru pred meč Lige Evrope protiv Sasuola. Radnički je tradicionalno neugodan protivnik za nas.

foto: Saša Pavlić Koky

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Vrlo retko se dešavalo da pobedimo u Nišu i na Čairu. Prošle godine smo tamo pobedili, a nadam se da ćemo i ove i tako nastaviti seriju utakmica bez poraza, što bi nam bila lepa uvertira pred utakmicu Lige Evropa protiv Sasuola - rekao je Božović novinarima na stadionu "Rajko Mitić".

foto: Fonet

Lider šampionata, Crvena zvezda, će u nedeju od 19.00 gostovati niškom Radničkom u utakmici petog kola Superlige Srbije.

- Od kako sam trener Zvezde nije se još dogodilo da je neko izjavio 'Zvezda će nas pobediti. Uvek su bili tu neki što prete. Videćemo kako će biti sutra. Očekujem pun stadion, dobru atmosferu i kvalitetnu utakmicu s dosta golova, samo se nadamo da ih neće biti u našoj mreži. Samo ne očekujem nešto brzu igru, jer ne mislim da je teren u dobrom stanju... Tereni su inače boljka sprskog fudbala - rekao je on.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.