Bane kao pravi kapiten otkrio navijačima šta da očekuju u kvalifikacijama za SP! (FOTO)
Foto: Reuters

iskreno, od srca

Bane kao pravi kapiten otkrio navijačima šta da očekuju u kvalifikacijama za SP! (FOTO)

Mislim da selekcija koja osvoji svih 12 bodova u mečevima sa Gruzijom i Moldavijom ima realne šanse da bude prva u grupi i izbori plasman na Svetsko prvenstvo. Ovo govorim iz našeg iskustva, ali i činjenice da je grupa ujednačena, grupa u kojoj mi nismo favoriti. Mislim da je tako i bolje - rekao je Ivanović.
Objavljeno: 13:03h

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Branislav Ivanović rekao je da bi voleo da tim uđe u sledeći ciklus "mirno i bez pompe", kao i da ekipa zna šta želi pred početak kvalifikacija za Svetsko prvenstvo, koji počinje 5. septembra protiv Irske.

- Uvek su velika očekivanja pre početka, a na kraju razočarenje. Voleo bih da sada u miru, bez pompe i velikih reči uđemo u kvalifikacije. Znamo svi šta želimo, ali isto tako znamo i kako smo završavali prethodna dva ciklusa. Sami sebe smo izbacili iz kvalifikacija već posle uvodnih kola i zato treba da izvučemo pouke i ne pravimo iste greške - rekao je Ivanović.

foto: Dado Đilas

Srbija je u grupi sa Irskom, Velsom, Austrijom, Gruzijom i Moldavijom.

- Irce i Velšane dobro poznajem, njihov karakter, mentalitet. Nedostatak kvaliteta nadoknađuju velikim htenjem, fanatizmom. Veoma su uporni i borbeni. Vels je bio prijatno iznenađenje na Evropskom prvenstvu, Irska je takođe ostavila dobar utisak, jedino je Austrija podbacila. Ovi prvi imaju dobru atmosferu, Austrija opet motiv da što pre ustane i popravi utisak, sada u kvalifikacijama - kazao je kapiten Srbije.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.