Čekanju je kraj, počinje Premijer liga! 8 stvari koje možda niste znali o njoj! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Reuters

VREME JE DA LUDILO POČNE

Čekanju je kraj, počinje Premijer liga! 8 stvari koje možda niste znali o njoj! (FOTO) (VIDEO)

Izdvojili smo za vas neke specijalne stvari koje ovo takmičenje čine toliko posebnim
Objavljeno:

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Premijer liga konačno počinje posle skoro tri meseca! Najpopularnije klupsko takmičenje jedne zemlje vraća se sa velikim promenama, najviše u igračkom i trenerskom kadru, kao što je ranije najavljivano.

Imaćemo "sudar svetova", kako ga zovu u Engleskoj, jer će Žoze Murinjo napasti titulu sa Mančester junajtedom, Gvardiola sa Sitijem, Konte sa Čelsijem, dok će Jirgen Klop probati iz prikrajka da iznenadi favorite za titulu.

foto: Reuters

Pitanje je koliko su "Plavci" zaista jedni od najviše rangiranih za pehar koji su osvojili pre dve sezone, ali će osveženje u sredini (dovođenjem Ngoloa Kante), doprineti povezivanju zadnje i napadačke linije.

Što se tiče "Crvenih đavola", oni su napravili možda i najbolji posao ovog leta potpisivanjem Zlatana Ibrahimovića i Pola Pogbe, koji je postao najskuplji fudbaler u istoriji fudbala.

Lester braniti titulu, ali je prema kladionicama jako daleko od toga... Izgleda da su se kladioničari opametili pa ne daju toliko visoke kvote na "Lisice".

Jubilarno otvaranje 25. po redu sezone Premijer lige započeće upravo ekipa Klaudija Ranijerija koja gostuje povratnik u elitu, Hal sitiju. Evo i ostalih parova:

Barnli - Svonsi 16.00 Kristal Palas - Vest Bromvič Albion 16.00 Everton - Totenhem 16.00 Midlzbro - Stouk siti 16.00 Sautempton - Votford 16.00 Mančester siti - Sanderlend 18.30

Dok čekate prve mečeve i pripremate "fantazi" ekipe, predstavljamo vam neke činjenice iz Premijeršipa koje možda niste znali.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.