SEĆATE LI SE NIKOLE GULANA? Bio je najveći talenat Partizana i Evrope, a evo gde je sad završio!
Foto: Starsport©

bio je i reprezentativac

SEĆATE LI SE NIKOLE GULANA? Bio je najveći talenat Partizana i Evrope, a evo gde je sad završio!

Karijera se nije razvila onako kako se očekivalo

Objavljeno:

Nikola Gulan je svojevremeno bio jedan od najtalentovanijih fudbalera svoje generacije u Evropi, ali njegova karijera se nije razvila u tom smeru i takoreći je pao u zaborav.

Sada ipak imamo vest da je pronašao novi klub, pošto je potpisao za švedski Heken, ali samo do kraja sezone.

Iskusni 31-godišnji fudbaler je bio slobodan igrač pošto mu je 1. avgusta istekao ugovor s Hapoelom iz Haife, gde je prilično redovno igrao, ali klub nije produžio saradnju s njim.

Zato su Šveđani iskoristili pravo da uprkos tome što je prelazni rok završen, dovedu jednog slobodnog igrača, na šta imaju pravo.

Transfer je dogovoren još ranije, ali je zbog pandemije koronavirusa Gulan prvo morao da dobije švedsku radnu dozvolu kako bi mogao da uopšte uđe u zemlju. Zato će tek u sredu odraditi prvi trening sa novim saigračima u Hisingen sportskom centru.

- Veoma sam srećan što sam došao u Haken. Uradiću sve što mogu da pomognem klubu da ostvari ciljeve za ovu sezonu, odnosno da izbori evropsku vizu - rekao je Gulan, koji je posle Partizana igrao za Fjorentinu, Sampdoriju, Minhen 1860, Empoli, Kjevo, Modenu, Majorku, Muskron i pomenuti Hapoel.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.