EKSPRESNA REAKCIJA JIRGENA KLOPA: Stiže vrhunski štoper da zameni Van Dajka!
Foto: Starsport©

veliki posao

EKSPRESNA REAKCIJA JIRGENA KLOPA: Stiže vrhunski štoper da zameni Van Dajka!

Lajpcig je ovog leta odbio nekoliko ponuda, Francuz je potpisao novi ugovor, ali Redsi će pokušati da sa ponudom od oko 50 miliona evra ipak u januaru dobu zamjenu za Van Dajka

Objavljeno:

Nakon nesretne povrede Virdžila van Dijka, Jirgen Klop je primoran da "krpi" zadnju liniju, ali već u januaru želi novog defanzivca.

Van Dajk je povređen nakon sudara s Džordanom Pikfordom u derbiju Liverpula koji je u subotu odigran na Gudison Parku. Holanđanin će pauzirati barem pola godine, za njega je sezona gotova, pa Klop mora da krene po novog štopera.

Do januara će 'krpiti' s onim što ima, verovatno Fabinja koristiti na toj poziciji, a u međuvremenu Klop planira da dovede Dajota Upamekana, koji je već impresionirao igrama u Lajpcigu i skrenuo pažnju velikih evropskih timova.

Bajern Minhen, Arsenal, Čelsija i Barselona od ranije se zanimaju za Upamekana, ali Klop veruje da može pobediti u trci zbog dobrih odnosa sa Lajpcigom.

Lajpcig je ovog leta odbio nekoliko ponuda, Francuz je potpisao novi ugovor, ali Redsi će pokušati da sa ponudom od oko 50 miliona evra ipak u januaru dobu zamjenu za Van Dajka.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.