IZ CRVENE ZVEZDE OPET OSULI PALJBU PO VULETIĆU: Traže od Pravnog fakulteta i Partizana da ga izbace zbog Borjana!
Vazura i Vuletić, Foto: Starsport©

RAT SE NASTAVLJA

IZ CRVENE ZVEZDE OPET OSULI PALJBU PO VULETIĆU: Traže od Pravnog fakulteta i Partizana da ga izbace zbog Borjana!

Dokle će da traju ovakve stvari i spinovanja u srpskom fudbalu?

Objavljeno:

SD Crvena zvezda izdala je veoma oštro saopštenje povodom "Instagram rata" koji su ovih dana posle 163. Večitog derbija vodili golman i kapiten crveno-belih Milan Borjan i potpredsednik Partizana i profesor Pravnog fakulteta Vladimir Vuletić.

Vuletić je u danu iza nas okačio jednu fotomontažu na svoje naloge na "mrežama", na kojoj je umesto glave Borjanovog sina stavljena glava Ljubiše Tumbakovića, kao aluzija na prošlost njegove supruge Snežane.

Zbog toga, SD Crvena zvezda se obratila javnosti, a mi vam saopštenje prenosimo u celosti.

- Sportsko društvo Crvena zvezda želi da stane u odbranu kapitena svog fudbalskog kluba Milana Borjana. Crveno-bela sportska porodica je zgrožena načinom na koji pojedinci iz FK Partizan koriste derbi za najprizejminije i najvulgarnije lične obračune u kojima ne prezaju od zloupotrebe dece. Takve situacije ne treba da prećuti niko, a naročito ne javnost i mediji. Mi u SD Crvena zvezda to svakako ne želimo i nećemo, jer se takvim stvarima mora odmah stati na put i ne dozvoliti da postanu legitimni.

To su vrednosti našeg društva i svaki pojedinac, ma za koga on navijao treba da ih brani. Naše rivalstvo sa Partizanom je uvek bilo sportsko. Sve razmirice koje se dese ili dešavaju trudili smo se da rešimo na terenu. Ako to nije bilo moguće onda u granicama sporta. Ovo što sada radi potpredsednik FK Partizan Vladimir Vuletić se nikada nije dešavala u 75 godina dugoj istoriji našeg rivalstva. Nikada deca nisu služila za rešavanje razmirica i moramo ih sačuvati da se to ubuduće ne ponavlja.

Partizan je uvek bio klub koji je držao do osnovnih principa, od čega u fudbalskom klubu očigledno žele da odustanu i naprave presedan posle kog nema povratka. Zbog toga pozivamo večitog rivala da ne dozvoli sebi takvu degradaciju koja je prvenstveno pogrešna sa stanovišta moralnih vrednosti društva već može potencijalno da uništi sport i fudbal u našoj zemlji. Vratimo se zdravom rivalstvu, osudimo i odstranimo takve ljude iz naših sportskih društava i ne treba da dozvolimo da se to ikada ponovi.

Ovaj apel se posebno odnosi i na Pravni fakultet koji je ovakvim istupima degradiran do krajnjih granica. Upućujemo poruke podrške Milanu Borjanu i njegovoj porodici od svih članova Sportskog društva i nadamo se da će uspeti da prevaziđu ovu tešku situaciju.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.