PARTIZAN ZA POBEDU U KUPU PREMIRA IGRAČE SA 3 JAGNJETA NA RAŽNJU: Božinovu obećali vožnju na traktoru po selu!
Foto: Printscreen/Youtube

luda najava meča

PARTIZAN ZA POBEDU U KUPU PREMIRA IGRAČE SA 3 JAGNJETA NA RAŽNJU: Božinovu obećali vožnju na traktoru po selu!

Biće fešta u malenom Červen Brjegu

Objavljeno:

U jednom mestašcu u Bugarskoj po imenu Červen Brjeg se sprema velika fešta, a kako i ne bi kada u goste lokalnom Partizanu stiže na megdan jedan od najvećih bugarskih klubova - Levski.

Reč je o utakmici bugarskog Kupa, a bez obzira na to što su domaćini apsolutni autsajderi, kao i u svakom sportu, imaju pravo makar na nadu.

Tako se i ponaša predsednik Partizana koji je izazvao veliku pažnju svojom izjavom da veruje u pobedu svog tima 2:1 protiv favorita iz Sofije, a spremio je za to i premijer svojim fudbalerima.

- Verujemo da je to moguće, biće teško, jako teško, ali vera je vera - poručio je Angel Stojanov i onda otkrio da će nagrada za njegove igrače ako pobede Levski biti tri pečena jagnjeta.

Na ovoj utakmici će igrati i bivši igrač beogradskog Partizana i jedan od najboljih bugarskih fudbalera Valerij Božinov, kome je protivnički igrač Kalojan Todorov obećao da će ga provozati na traktoru po selu.

Zanimljivo, igrači bugarskog Partizana pred svaki meč idu u kafanu, odnosno organizuju sofru koju ne napuštaju do pet ujutru, a pred duel sa Levskim su obećali da će igrati za "litar krvi i metar kože."

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.