IZ HOFENHAJMA PIŠU HVALOSPEVE O ZVEZDI: Ne pamtimo da je neko ovoliko nahvalio srpskog šampiona!
FK Crvena zvezda - žreb, Foto: Printscreen/Twitter

KAKAV TEKST!

IZ HOFENHAJMA PIŠU HVALOSPEVE O ZVEZDI: Ne pamtimo da je neko ovoliko nahvalio srpskog šampiona!

Iz Hofenhajma su oduševljeni prvim rivalom u Ligi Evrope

Objavljeno:

Crvena zvezda u četvrtak gostuje Hofenhajmu u prvom kolu grupne faze Lige Evrope, a tim povodom na sajtu nemačkog kluba osvanuo je neverovatno pohvalan tekst za srpskog šampiona.

- Sa 31 titulom uz 24 Kupa i Ligu šampiona i svetsku titulu iz 1991. godine, Crvena zvezda je jedan od najuspešnijih klubova sveta, koji je proizveo niz velikih igrača kom nema kraja: Dragan Stojković, Darko Pančev, Robert Prosinečki, Siniša Mihajlović i Nemanja Vidić su neka od velikih imena - pišu Nemci, dodajući da se stadion zove po klupskoj ikoni Rajku Mitiću.

Spomenut je i čuveni ozloglašeni tunel ispod severa, koji je bukom umeo da uplaši pojedine evropske rivale u prošlosti. Čak je i Luka Jović citiran sa jednom izjavom iz nemačkih medija, kada je rekao "kako je video da nekim rivalima klecaju kolena na putu do travnjaka".

Naravno, nije mogao da promakne ni istorijat derbija.

- Lokalni derbiji sa Partizanom često padaju u senku nereda navijača, što privlači pažnju svetskih medija. Tokom večitog derbija, pirotehnika prekrije sve tribine, vizuelno, deluje kao da se stadion zapalio svaki put.

Za kraj, Hofenhajm je podsetio da je Zvezda pretrpela debakl od Bajerna, ali i da je pobedila Keln u obe utakmice kada je prethodni put igrala Ligu Evrope.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.