POSLE LIBERECA, KORONA PRAVI PAKAO JOŠ JEDNOM ZVEZDINOM RIVALU U LE: Najnovija vest stiže nam iz Belgije!
Crvena zvezda u Ligi Evrope, Foto: Profimedia

LOŠE INFORMACIJE

POSLE LIBERECA, KORONA PRAVI PAKAO JOŠ JEDNOM ZVEZDINOM RIVALU U LE: Najnovija vest stiže nam iz Belgije!

Nadali su se da do toga neće doći, ali po svoj prilici...

Objavljeno:

Fudbaleri Crvene zvezde sastaju se u Ligi Evrope, grupnoj fazi, sa Hofenhajmom (četvrtak), Gentom i Slovanom iz Libereca.

Ovaj treći pomenuti tim već je ostao bez domaćeg prvenstva, bar do meča sa Zvezdom, zbog velikog broja zaraženih u Češkoj republici, a kako sada stvari stoje, isto, ili bar slično, moglo bi da se desi i Belgijancima.

Vlada te zemlje odlučila je danas da uvede vanredne mere: zatvoreni su kafići, restorani i ostala mesta okupljanja, a odlučeno je da se uvede i zabrana kretanja!

Šta to znači za fudbal? U ovom setu mera još nema nikakvih odluka, ali očekuje se da bude dodatno sveden broj gledalaca, pa i da se zabrani njihov dolazak na stadione. Ali, ni tu neće biti kraj. Već za sledeću nedelju najavljena je nova sednica Vlade, na kojoj bi moglo da bude presečeno i da se zaustave fudbalske utakmice.

Tako nešto nagoveštava Gert Molenbergs, univerzitetski biostatističar iz Levena.

- Znamo iz istrage kontakata zaraženih osoba da su se zarazili uglavnom u kafeima i restoranima, ali i da su mnogi od njih bili na sportskim događajima - rekao je Molenbergs za list Het Latste.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/MOZZART Sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.