RAFAL NAJBRUTALNIJIH PSOVKI U LOŽI PARTIZANA KOD PENALA ZA ZVEZDU: Snimak je objavila Superliga bez cenzure!
Foto: Printscreen/Youtube/Superliga Srbija

sve se čuje

RAFAL NAJBRUTALNIJIH PSOVKI U LOŽI PARTIZANA KOD PENALA ZA ZVEZDU: Snimak je objavila Superliga bez cenzure!

Ogroman bes i gnev u loži u kojoj je bilo rukovodstvo Partizana i prijatelji kluba

Objavljeno:

Večiti derbi je ponovo digao prašinu, a naravno, pre svega suđenje, koje kao i posle svakog duela Partizana i Crvene zvezde izazove polemike i rasprave u javnosti.

"Večiti" su na stadionu u Humskoj odigrali nerešeno, 1:1. Partizan je poveo golom Filipa Stevanovića, dok je Crvena zvezda izjednačila iz penala preko Aleksandra Kataija.

Očekivano, u taboru crno-belih su besneli zbog dosuđenog jedanaesterca, doduše, možda više zbog prethodno dosuđenog kornera za crveno-bele, iz koga je kasnije nastao penal za goste.

Razbesneli su se u tim trenucima svi koji su bili uz Partizan, trener Stanojević je besneo na sudiju Novaka Simovića pored aut linije, a ništa mirnije nije bilo ni u loži.

Tako se na snimku koji predstavlja sažetak utakmice, a koji je objavila Superliga Srbije na svom Jutjub kanalu, može čuti kako neko u loži na stadionu psuje iz sve snage.

- Je*em vam majku u pi**u cigansku, pi**e jedne ciganske, sram vas bilo! Sve vas je*** u usta - vikala je nepoznata osoba u loži u tim trenucima.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs9


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.