Ovo ćete gledati za vikend: Najveći derbi Italije, Klopov debi i košarkaški klasik u Zagrebu!

padaće kiša, zavalite se u fotelju i uživajte

Ovo ćete gledati za vikend: Najveći derbi Italije, Klopov debi i košarkaški klasik u Zagrebu!

Ovaj vikend čeka vas mnogo uzbuđenja širom Evrope. Totenhem - Liverpul, Inter - Juventus, Cibona - Partizan samo su neki od mečeva koje ne smete propustiti
Objavljeno:

Još jedan vikend je pred nama. Nakon reprezentativne pauze, nastavljaju se fudbalska prvenstva i imaćemo priliku da ponovo uživamo u klupskom fudbalu. U naredna tri dana odigraće se mnogo zanimljivih utakmica, a pored fudbala savetujemo vam da pogledate i utakmice novog kola u ABA ligi, kao i da ispratite završnicu Masters turnira u Šangaju.

Premijer liga Deveto kolo engleskog šampionata sigurno će obeležiti debi Jirgena Klopa na klupi Liverpula. "Crveni" gostuju Totenhemu na Vajt Hart Lejnu, a ova utakmica je na programu u subotu od 13.45 (Sportklub 1) Najveći klubovi uglavnom imaju lagan posao u ovom kolu. Mančester Siti dočekuje Burnemaut (subota 16.00), Čelsi Aston Vilu (subota 16.00), dok će nešto teži posao imati Arsenal koji gostuje Votfordu (subota 18.30). Derbi kola igra se u Liverpulu gde Everton dočekuje Mančester Junajted (subota 16.00)
Reuter
Serija A Za vikend nas očekuje najveći derbi italijanskog fudbala. U nedelju od 20.45 (Arenasport 4) Inter dočekuje Juventus. Pored ove utakmice zanimljiv će biti i okršaj Torina i Milana (subota 20.45), koji sa klupe predvodi Siniša Mihajlović kao i na utakmici Napoli - Fiorentina (nedelja 15.00). Od Rome se očekuje da rutinski savlada Napoli (subota 18.00), dok Lacio ima nezgodno gostovanje u Sasuolu (nedelja 15.00)
Primera Ovaj vikend nam donosi najmanje zanimljivog fudbala u Španiji. Real Madrid i Barselona imaju veoma lake zadatke. Kraljevski klub dočekuje Levante (subota 18.00), dok će Katalonci ugostiti Rajo Valjekano (20.30) Najzanimljivija utakmica očekuje nas u San Sebastijanu, gde će Real Sosijedad dočekati Atletiko Madrid (nedelja 16.00)
Bundesliga Ni deveto kolo nemačkog šampionata ne donosi mnogo uzbuđenja. Bajern Minhen gostuje Verderu u Bremenu (subota 15.30), dok Borusija Dortmund ima relativno teško gostovanje u Majncu (petak 20.30) Najzanimljivija utakmica odigraće se u Hamburgu, gde domaća ekipa dočekuje Bajer Leverkuzen (subota 15.30)
ABA liga Za vikend se nastavlja regionalni šampionat. Jedan od derbija kola igra se u Zagrebu gde nas očekuje košarkaški klasik između Cibone i Partizana (subota 17.00 Arenasport 1), dok Crvenu zvezdu očekuje utakmica sa Olimpijom u Pioniru (nedelja 17.00 Arenasport 1). Metalac gostuje Krki (subota 19.00), dok Mega Leks dočekuje Igokeu (ponedeljak 21.00). Zanimljivo će biti i u Podgorici, gde će Budućnost odmeriti snage sa Cedevitom (subota 21.00)
Aba liga
ATP Šangaj Novak Đoković plasirao se u polufinale Mastersa u Šangaju, pa ćemo ovaj vikend imati prilike da ogledamo barem jedan meč. Najbolji teniser sveta za finale će se boriti protiv Endija Marija (subota), a ukoliko do njega dođe (nedelja), očekuje ga okršaj sa boljim iz duela Rafael Nadal - Žo Vilfred Conga.
(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.